miercuri, noiembrie 30, 2022

Vladimir Kliciko denunță genocidul din Ucraina. „Au legat oameni înainte de a-i ucide, inclusiv copii. Am văzut brutalitate, tortură şi viol”.

După ce a vizitat Bucha, orașul în care armata rusă a comis un adevărat masacru, fostul campion mondial de la categoria grea, în versiunile WBA, IBF și WBO, a mărturisit că e șocat de ororile pe care le-a văzut.

Vladimir Kliciko denunță genocidul din Ucraina

Nu și-a imaginat că niște oamenii pot face atât rău altor oameni care nu opun rezistență și că nici măcar în cele mai negre coșmaruri nu a văzut ceva mai cumplit.

Te-ar mai interesa: Când știi că durerea în gât este gravă? 4 semne de...

„Au legat oameni înainte de a-i ucide, inclusiv copii. Este un genocid!”, a dezvăluit Vladimir Kliciko, primarul orașului Kiev, în vârstă de 45 de ani.

„Am văzut trupurile fără suflare ale fraţilor mei ucraineni, case distruse şi familii care au pierdut totul. Nu pot să renunţ. Am văzut brutalitate, tortură şi viol.

Am fost la Bucha şi Kramatorsk, locurile masacrelor. Armată rusă a legat oameni înainte de a-i ucide, inclusiv copii. Militarii au violat femeile şi le-au lăsat acolo, pe stradă.

În Bucha, lângă Kiev, erau cadavre peste tot. Unul dintre acestea, aflat la pământ, era al unui domn în vârstă. A fost ucis cu sânge rece, lângă bicicletă, în timp ce se îndrepta spre casă. O execuţie, o crimă de război. Masacrul de la Bucha este un genocid”,  a declarat dezvăluit Vladimir Kliciko potrivit La Gazetta dello Sport.

Te-ar mai interesa: Nu ignora transpirația urât mirositoare! Poate fi ...

Peste 400 de copii și-au pierdut viața

Vladimir Kliciko a reamintit că ucrainenii are nevoie de arme pentru a-și apăra țara și că, de la începutul războiului, au fost uciși peste 400 de copii.

„De când a început războiul, peste 400 de copii au murit, plus mii de civili. Mulţi au fost torturaţi, apoi ucişi. Nu îmi vine să cred că sunt oameni care pot să le facă aşa ceva altor persoane. Avem nevoie de ajutor! Nu avem nevoie de armate, ci de arme, ca să ne putem apăra casele, pământul nostru!”, a mai spus primarul Kievului.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

Vladimir Klitschko a vorbit zilele trecute şi despre situația din Mariupol, unul dintre cele mai bombardate orașe de la începerea războiului, şi îi acuză pe ruși că folosesc crematorii mobile pentru a arde cadavrele victimelor ucrainene, postând chiar o fotografie cu unul! „Crematoriu mobil. Asta folosesc criminalii de război ruși în Mariupol, pentru a-și ascunde crimele. Apogeul groazei”, a transmis Vladimir Kliciko pe Twitter.

Te-ar mai interesa: Cele 3 simptome de CANCER la care trebuie să fii a...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private