Sari la conținut

Operațiile estetice au transformat-o TOTAL pe Nicoleta Luciu. În ultimele poze postate în online este de nerecunoscut! Fanii au reacționat: „Te-ai mutilat. Păcat!”

operatii estetice nicoleta luciu
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
operatii estetice nicoleta luciu

Cu mulți ani în urmă, Nicoleta Luciu făcea furori în showbiz-ul românesc, fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din țară. Frumusețea ei se pare ca a fost știrbită de multitudinea operațiilor estetice la care a apelat.

Nicoleta Luciu – transformată de operațiile estetice

Nicoleta Luciu, acum în vârstă de 42 de ani, s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor și s-a mutat la Miercurea-Ciuc, acolo unde locuiește cu soțul ei, Zsolt Csergo, și cu cei patru copii pe care-i are împreună cu acesta.

Potrivit informațiilor apărute în presă, vedeta ar trece pragul medicilor esteticieni aproape lună de lună, pentru a-și injecta soluții de fermitate pentru ten și gât. De asemenea, bruneta ar fi scăpat de pistrui și de cearcăne cu ajutorul tehnologiei laser.

Cu toate astea, Nicoleta Luciu nu a vorbit niciodată despre operațiile pe care și le-a făcut. Aceasta a preferat să rămână discretă în privința intervențiilor estetice suferite și i-a lăsat pe cârcotași să vorbească.

Fanii i-au lăsat comentarii acide în mediul online

Mulți români o apreciază și acum pe Nicoleta Luciu și o felicită pentru felul în care arată. În schimb, alţii nu se feresc să arunce cu comentarii urâte, în care spun că partenera de viață a lui Zsolt Csergo a ajuns de nerecunoscut.

Nicoleta Luciu si operațiile estetice
Sursă foto: Nicoleta Luciu Instagram

”Îți pică nasul.

Hop și rățușca din tine. Fără buzele alea supradimensionate nu se poate?

Doamne, Dumnezeule, în ce hal te-ai făcut! Doamneee, oribilă.

Mamă, nu mai semeni cu Nicoleta. Te-ai mutilat. Păcat!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Nicoleta Luciu si operatiile estetice
Sursă foto: Nicoleta Luciu instagram

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.