Sari la conținut

Nicoleta Luciu a slăbit 15 kilograme în doar 3 luni! Cum arată astăzi, în ziua în care a împlinit 43 de ani! Fanii au rămas uimiți de cât de slabă este!

Sursă foto: DeMămici

Deși s-a retras de mult din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu este considerată în continuare una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe din țara noastră. Astăzi, fostul model Playboy împlinește frumoasa vârstă de 43 de ani.

Ani la rând, Nicoleta Luciu a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. Vedeta a jucat în telenovele românești de succes, printre care „Inimă de Țigan”, „Regina” sau „Lacrimi de Iubire”.

Cu toate că la vremea respectivă era un nume sonor în peisajul monden, având numeroase apariții la TV sau la evenimente, Nicoleta Luciu a ales un alt drum. S-a mutat la Miercurea-Ciuc pentru a se dedica vieții de familie și a dispărut din peisajul autohton.

Operațiile estetice au transformat-o TOTAL pe Nicoleta Luciu. În ultimele poze postate în online este de nerecunoscut! Fanii au reacționat: „Te-ai mutilat. Păcat!”

Citeste si:

În prezent, Nicoleta Luciu este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are un soț iubitor care o completează și patru copii care îi fac viața mult mai colorată.

Astăzi, actrița împlinește vârsta de 43 de ani, iar pe rețelele sociale cei dragi au postat câteva fotografii cu ea, alături de frumoase mesaje și urări de „La mulți ani”!

Sursă foto: Nicoleta Luciu Facebook  /Nicoleta Luciu a împlinit astăzi 43 de ani

Cum se menține în formă Nicoleta Luciu

În cadrul unui interviu mai vechi, vedeta a dezvăluit care sunt secretele sale pentru a arăta impecabil. Nicoleta susține că are mare grijă în mod special la alimentația pe care o consumă.

„Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu mănânc cât să pot merge pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără, de câțiva ani nu mai mănânc carne, nu mai mănânc lactate, cafeină, proteină, am trecut pe vegetal. Cică îmbătrânești de la ele.

Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m, iar, brusc, după am pus.

Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui”, a declarat Nicoleta Luciu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Wowbiz.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.