Sari la conținut

Pacienții spun lucruri trăznite. Medic: „Rog pacienta să se dezbrace pentru consult…” Ce a urmat vă va schimba cu siguranță starea de spirit

Pacienții spun lucruri trăznite. Medic: „Rog pacienta să se dezbrace pentru consult…” Ce a urmat vă va schimba cu siguranță starea de spirit 😃.

Dr. Sorin Bivolaru, medic pneumolog la Spitalul Militar din Galaţi, este cunoscut în mediul online pentru sfaturile medicale pe care le oferă, dar și pentru viziunea proprie asupra vieții. Într-o postare pe facebook acesta a povestit recent două întâmplări care cu siguranță vă vor aduce un zâmbet pe buze.

Este bine știut faptul că spitalul nu este tocmai locul în care să te duci cu plăcere. Iar medicii sunt de preferat să fie vizitați doar pentru controale de rutină. Cu toate acestea, în cabinetele medicilor se nasc uneori faze atât aproape de penibil sau momente atât de jenante, încât doar sinceritatea și un râs bun le pot salva.

Pacienții spun lucruri trăznite. Medic: „Rog pacienta să se dezbrace pentru consult…” Ce a urmat vă va schimba cu siguranță starea de spirit

Este și cazul celor două întâmplări pe care medicul pneumolog le-a împărtășit urmăritorilor săi.

„Două faze ultra scurte:

Faza 1

Ultima pacientă programată intră în cabinet. După salutările de rigoare o întreb: ”Mai era cineva în așteptare după dumneavoastră?”. ”Da. Mai e o domnișoară”. ”Blondă?!”. ”Nu. Brunetă!”

Examinez pacienta, stabilim ce are de făcut, ne salutăm și pleacă. Iese scurt pe ușă apoi se întoarce și-mi spune: ”Sunteți norocos. Pe lângă domnișoara brunetă, vă așteaptă și una blondă”.

Faza 2

Rog pacienta să se dezbrace pentru consult. Se chinuie ceva timp cu sutienul. Dintr-o dată mă privește și mă întreabă: ”Puteți să mă ajutați cu sutienul?”. Probabil văzându-mi surprinderea și uimirea, mă întâmpină cu replica: ”Știu la ce vă gândiți”. N-apuc să mă apăr, dar probabil văzându-mi surprinderea, uimirea și curiozitatea îmi zice: ”Vă întrebați dacă atunci când merg la ginecolog îl rog să mă ajute cu chiloții”.

N-ai cum să reziști la așa ceva, așa că m-am pus pe râs. Eu și pacienta. Sutienul tot nu se dădea bătut.

Treaba e că în momentul ăla nu mi-a trecut prin cap faza cu ginecologul și cu chiloții, dar acum numai la asta mă gândesc.

Sănătate și s-auzim DOAR de bine!”, este mesajul medicului Sorin Bivolaru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel