miercuri, iunie 29, 2022

Pandemia e istorie! Bill Gates și-a setat atenția pe alte boli, în 2022. „Trebuie să investim în sănătatea Africii”.

Cunoscutul om de afaceri, Bill Gates, a lăsat să se înțeleagă că în 2022 pandemia de coronavirus va lua sfârșit. Fondatorul Microsoft Corporati, Bill Gates este unul dintre cei mai bogați oameni din lume și are o avere estimata la 124 miliarde de dolari.

Pandemia e istorie!

„Vestea bună este că lumea nu mai trebuie să fie convinsă că stoparea unei pandemii este importantă. Am speranța că vom vedea un sprijin larg pentru eforturile de pregătire pentru pandemie și intenționez să petrec mult timp susținându-le.

Te-ar mai interesa: Iată de ce este bine să bei BERE! N-ai fi crezut, ...

Acesta este cel mai mare și cel mai important lucru la care voi lucra în 2022. În prezent scriu o carte care va apărea cândva anul viitor, care prezintă planul meu pentru a mă asigura că COVID-19 este ultima pandemie”, a scris Bill Gates pe blogul său, gatesnotes.com.

Bill Gates și-a setat atenția pe alte boli, în 2022

Deși pe plan personal a avut un o perioadă destul de turbulentă în ultimii doi ani, în care și-a pierdut tatăl, a divorțat de soția, Melinda Gates, după 27 de ani de căsnicie, și și-a însurat fata, în plan profesional, Bill Gates este implicat 100% în tot felul de proiecte umanitare.

Fondatorul Microsoft intenționează să scape omenirea de anumite boli îngrozitoare precum malarie și  tuberculoză. În prezent, aceste afecțiuni fac ravagii în țările sărace.

Te-ar mai interesa: Insectele care terorizează România! Mare atenție...

Fundaţia Bill şi Melinda Gates a sponsorizat cercetarea în domeniul vaccinurilor, iar în 2013, o echipă de cercetători de la King’s College din Londra a creat vaccinul bazat pe administrare printr-un sistem de microace. Asta s-ar traduce prin faptul că, practic, nu e nevoie de o înţepătură cu acul ca în metodele tradiţionale.

Creatorii acestui vaccin s-au bazat pe zahăr pentru ace, iar ansamblul are aspectul unui disc.  Discul este aşezat pe piele, care este perforată la nivel superficial. Înainte de a face acest lucru, vaccinul este combinat cu zahărul şi acesta din urmă se topeşte după ce trece în epidermă.

Te-ar mai interesa: Atenționare pentru o zodie. Astrolog: Sfârșitul să...

Astfel, ajunge în corp fără injecţie. Pe lângă faptul că se înlătură disconfortul creat de o administrare tradiţională, creşte şi durata de utilizare a vaccinului. Cele tradiţionale, în formă lichidă, trebuie să fie ţinute în condiţii speciale, iar transportul îngreunează distribuția acestuia.

„Trebuie să investim în sănătatea Africii”

Pe lângă eradicarea malariei și tuberculozei, obiectivul lui Bill Gates pentru anul 2022 este și eradicarea poliomielitei, acesta dezvăluind că lucrează la acest aspect de peste două decenii.

Te-ar mai interesa: Cine sunt SENSIBILII zodiacului și cum pot trece c...

„Aceasta este o cauză importantă pentru mine. Deci, dacă Afganistanul poate rămâne stabil, se pare că în sfârșit vom reduce cazurile de poliomielită sălbatică la zero. Și lucrăm la asta de peste 20 de ani”, a transmis Bill Gates.

Amintim că Fundația Bill și Melinda Gates a ajutat la eradicarea oncocercozei, o boală cauzată de infecția cu viermele parazitar Onchocerca volvulus. Oamenii din țările civilizate nu observă gravitatea acestor boli, iar eforturile de a duce la eradicarea lor  sunt subfinanțate, a dezvăluit miliardarul.

Te-ar mai interesa: Fructul preferat al românilor, periculos pentru să...

În opinia lui Bill Gates, acesta este motivul pentru care trebuie să investim în sănătatea Africii. Datorită acestor eforturi, copiii născuți în țările africane pot fi educați. Ulterior, aceștia pot ridica continentul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private