vineri, iunie 2, 2023

Un paramedic, angajat al Inspectoratului pentru situații de Urgennță (ISU) Iași, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de trafic de heroină.

Bărbatul care este şi olimpic la mai multe probe sportive ar fi investit banii obținuți din droguri în case și mașini.

Procurorii DIIICOT au efectuat percheziții în locuința paramedicului, dar și la alte trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, cu toții acuzați de trafic de droguri pe raza judeţului Iaşi.

Te-ar mai interesa: Ce simți când ți se înfundă arterele. Semne de ala...

În locuințele lor, anchetatorii au găsit droguri și sume mari de bani. Se pare că banii obţinuţi din vânzarea heroinei, 100 de lei per doză, ar fi fost investiţi apoi în maşini şi locuinţe, potrivit Observator News.

Angajatul ISU Iaşi este acum suspendat de la locul de muncă. El e cunoscut printre colegi ca fiind un om liniştit şi foarte sociabil, dar şi o fire sportivă. Era specializat în acordarea de prim ajutor în cazuri grave şi ar fi intervenit inclusiv pentru salvarea unor victime ale consumului de droguri.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private