joi, februarie 2, 2023

Părintele Calistrat Chifan consideră că la nivelul Occidentului nu vom fi niciodată pentru ca noi nu facem ce face occidentul.

„Ați văzut, toata lumea spune că dacă ești credincios esti extremist, daca esti familist esti extremist, daca esti patriot esti extremist. Bine ca atunci când ești mizerabil și desfranat esti perfect, atunci când omul nu il are pe Dumnezeu.

Suntem din ce în ce mai presați sa ne învățăm ca nu mai avem nevoie de Dumnezeu, trebuie să fim foarte atenți. Ni se cere să ne occidentalizam.

La nivelul Occidentului nu vom fi niciodată pentru ca noi nu facem ce face occidentul. Pentru ca trebuie să ai bani, să ai putere, să fi fost stăpân de colonii, trebuie sa fi jerfit lumea așa cum au făcut cu țările sărace și au strâns averi, iar astăzi sunt bogați”, a spus Părintele Calistrat Chifan

Te-ar mai interesa: Ai dureri articulare? Remediu minune care combate ...

Părintele Calistrat reaminteşte  originile neamului românesc şi tradiţiile de mult pierdute.

„Noi am fost o țară de văcari, de oieri, de apicultori, de agricultori.. Și îi mulțumim lui Dumnezeu că ne-am ridicat la nivelul la care suntem.

Suntem prima generație care nu porta opinci, sau dacă le mai poartă le poartă doar ca amintire și ca o mândrie, și suntem prima generație care a învățat ce înseamnă pantalonii cu dungă și cravata.

Pentru ca românul a umblat in costum national, acum au iesit la moda hainele nemțești”, a mai spus părintele.

Părintele Calistrat Chifan: „Ne salbaticim cu sufletul doar ca să beneficiem niște lucruri pe care oricum într-o zi le părăsim”

„Asta nu inseamna ca trebuie sa ne salbaticim cu sufletul doar ca să beneficiem niște lucruri pe care oricum într-o zi le părăsim.

Te-ar mai interesa: Amestec băbesc pentru bronșită. Tratamentul se țin...

Să facem un exercițiu de logică. Ce facem dacă de mâine schimbă Dumnezeu legile actuale și dacă de mâine nu mai avem curent?

Dacă trebuie să revenim la opaițul cu fitil și la a ne procura singuri hrana. Pentru că suntem împinși sa trăim o viață tip cușcă, totul depinde de magazin și portofel, altfel nu mai știm să trăim.

Circulăm doar cu mașina sau autobuzul și devenim nervoși, agitați, înjurăm în trafic, ne supărăm din orice, avem depresii..

Să învățăm să redescoperim omul natural care are nevoie și de aer, de natură, de agricultură, și cel mai mult de pământ. Căci, tot românul s-a grăbit sa vândă pământul, jumătate”, a mai spus Părintele Calistrat Chifan.

Te-ar mai interesa: Dorian Popa, pe masa de operație! Probleme serioas...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private