miercuri, noiembrie 30, 2022

Părintele Calistrat, predicție cutremurătoare: „După pandemie şi război, va veni sărăcia. Nu câştigă nici Moscova, nici Ucraina. Câştigă…”

Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni din Iaşi este de părere că niciun război nu are o miză reală, fiind, în realitate, un război al orgoliilor marilor puteri. Duhovnicul condamnă vărsarea de sânge creştin de către creştini.

Te-ar mai interesa: Nu ignora transpirația urât mirositoare! Poate fi ...

Îndrăgitul Părinte Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași consideră că războiul dintre Rusia și Ucraina este o bătaie pe „orgolii și resurse umane”. În cadrul unui interviu acordat BZI, părintele deplânge starea în care s-a ajuns în momentul de față. „Ruşinos este că sânge de creştin se varsă de către creştini, unul contra altuia precum Cain şi Abel.”

Un conducător creştin nu ar fi trebuit să procedeze în felul acesta, ci să se aşeze la masa discuţiilor, a mai spus părintele.

Părintele Calistrat, predicție cutremurătoare: „Nu câştigă nici Moscova, nici Ucraina. Câştigă…”

De asemenea, preotul condamnă atitudinea marilor lideri ai lumii, care, în loc să-şi exprime dezacordul faţă de acest conflict armat, ţin partea unuia sau altuia dintre beligeranţi, „ca la un meci de fotbal„.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

„Nu cred în războiul mondial, toate războaiele mondiale sunt orgolii ale marilor puteri care călăresc ţările mici şi necăjite. Întotdeauna pierd ţările mici. Nu mă interesează cine pierde şi cine câştigă. Ruşinos este că sânge de creştin se varsă de către creştini, unul contra altuia precum Cain şi Abel.

Ortodocşii sunt 500 – 600 de milioane în întreaga lume. Dacă noi, o mână de ortodocşi unde avem trei puncte mari, Ierusalimul – Ţara Sfântă, Constantinopol şi Moscova – cea mai mare biserică creştină a Europei, am ajuns, provocaţi de occidentali care n-au treabă cu smerenia, cu postul, cu ortodoxia, cu Evanghelia, cu învăţătura creştină, să ne batem de la nişte gaz, de la nişte curent, de la nişte petrol, suntem cei mai slabi oameni de pe planetă. Râde satana de noi.

Te-ar mai interesa: Orice viitoare mamă trebuie să știe. Ce se întâmpl...

Nu câştigă nici Moscova, nici Ucraina. Câştigă diavolul care s-a băgat arbitru între două entităţi ortodoxe care se ucid una pe alta.

„Care sunt foloasele unui război? Lacrimi, cimitir, morminte, flori, durere, blesteme. Este bătaie pe orgolii şi pe resurse”

Poţi să câştigi toate războaiele, dar sufletele celor care au plecat la cer valorează mai mult decât toate bogăţiile lumii. Odată ce tu laşi în urmă cimitir şi groapă comună şi crimă şi durere, ai călcat porunca întâi din decalog: Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi.

Te-ar mai interesa: Peste 70.000 de ore de consiliere psihologică pent...

Dacă erau deştepţi şi aveau înţelepciunea biblică de care ar trebui să ne folosim toţi aşa trebuia lucrat. Sunt preşedinte creştin într-o ţară creştină, nu trag un glonte în nimeni. Hai să discutăm, şi să povestim, şi să stăm la discuţii până cădem de acord, dar nu ucidem şi nu distrugem. Care sunt foloasele unui război? Lacrimi, cimitir, morminte, flori, durere, blesteme.

Te-ar mai interesa: Cele 3 simptome de CANCER la care trebuie să fii a...

Este bătaie pe orgolii şi pe resurse. S-au plictisit americanii de făcut scandal prin ţările arabe unde a lăsat pustiirea lumii şi deşert şi acum vin să creeze un front şi aici prin Est că e prea frumoasă Europa culturală şi creştină şi ar trebui şi asta transformată într-o Sahara.

Dacă toţi liderii lumii ar fi dat telefon în ambele ţări să spună: Nu suntem de acord cu ceea ce faceţi. Dar e ca la fotbal, unu ţine cu ăla, unu ţine cu ălălalt. Şi dacă ortodocşii distrug ortodoxia – spun cuvântul Scripturii: „O împărăţie care se dezbină sie se pustieşte”. Şi o să vedem repercusiunea supărării dumnezeieşti”, a spus Părintele Calistrat.

După pandemie şi război, sărăcie şi foamete

După pandemia care a precedat războiul ruso-ucrainean, părintele Calistrat prevesteşte sărăcie şi foamete, mai cu seamă pentru că omul nu mai este capabil să cultive nimic, să producă nimic, şi aşteaptă totul de-a gata.

„După pandemie şi război, va veni sărăcia. Dacă ţările se bat şi se omoară şi nu merge industria, agricultura şi omul nu produce, normal că vine sărăcia. Omul nu mai ştie să prăşească, să cosească, să crească un animal, să cultive un strat de ceva, să pună un pom.

El e învăţat să stea la televizor, la calculator, dacă se închid magazinele astea mari pe care noi le considerăm raiul pe pământ şi n-au marfă în ele, ai murit de foame. Toată lumea aşteaptă o bucată de pâine, dar pâinea se face pe ogor, nu la televizor şi la calculator”, este mesajul părintelui de la Mănăstirea Vlădiceni.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private