Sari la conținut

Părintele Constantin Necula, mesaj pentru părinți: “Momentele astea sunt averile noastre de la bătrânețe”

Părintele Constantin Necula a transmis un mesaj emoționant părinților. Pentru că trăim într-o lume a vitezei, de cele mai multe ori ajungem să uităm care sunt lucrurile care contează cu adevărat în viață.

Preotul sibian transmite pe pagina sa de Facebook că anumite momente reprezintă averile de la bătrânețe.

“Pupă-l cât încă mai stă la pupat!

Ține-l în brațe cât încă mai stă. Veghează-i somnul cât încă doarme lângă tine. Spală-l cât încă se mai lăsă spălat.

Îmbracă-l cât încă nu se opune. Și pupă-l, pupă-l în plus, că pupatul de azi nu se mai pune mâine. Profită acum. Asta e superpromoția care nu se mai întoarce.

Fă-i de mâncare la ce oră vrea. Clătite. Orez cu lapte. Macaroane cu brânză.

Joacă-te cât încă te mai roagă pe tine. Fă-i de mâncare la ce oră vrea. Clătite. Orez cu lapte. Macaroane cu brânză.

Dacă poți, dacă e în puterea ta, nebunii nu există, ci doar bucurii pentru copil și părintele său. Răspunde-i la toate dece-urile obsesive. Ascultă-l cât încă te mai căută pe tine. Observă-l, câtă nevoie are să fie văzut chiar acum. Imediat poate fi prea târziu.

Părintele Constantin Necula: “Momentele astea sunt averile noastre de la bătrânețe”

Momentele astea sunt averile noastre de la bătrânețe, sunt toată agoniseala după ce ei cresc și se desprind. Când brațele ne rămân goale, paturile reci și serile nederanjate.

Pupați-i pe creștet, pe obraz, pe mânuțe, țineți-i în brațe, citiți-le de o mie de ori cartea care le place, rămâneți cu ei până adorm. Și fiți prezenți la fiecare pupat, că așa ca acum, când sunt micuți și pufoși, n-o să-i mai pupați când cresc, nici la sărbătoare”,este mesajul emoționant al preotului sibian Constantin Necula.

Părintele sibian Constantin Necula este profesor universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu şi o figură cunoscută printre credincioşii români.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: