Sari la conținut

Patru predicţii înfricoşătoare pentru 2024 făcute de Baba Vanga

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Celebra vizionară din Bulgaria, Baba Vanga, a prezis că în 2024 ne vom confrunta cu o mulțime de provocări dintre cele mai diverse, extrem de îngrijorătoare.

Pe numele ei real Vangelia Pandeva Dimitrova, Baba Vanga s-a născut în Bulgaria și nu a fost mereu nevăzătoare, ci a orbit în copilărie din cauza unei tornade.

De-a lungul anilor, s-au scris mai multe cărți despre viața sa, dar și despre toate previziunile pe care le-a făcut. Se pare că celebra mistică bulgară, poreclită „Nostradamus din Balcani”, ar fi avut o serie de profeții și pentru anul 2024.

Baba Vanga a știut să prezică atacurile asupra Turnurilor Gemene, începutul și sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial, dezintegrarea URSS, moartea prințesei Daiana sau chiar Brexit-ul, iar pentru 2024 vine cu alte previziuni înfiorătoare.

1. Asasinarea lui Vladimir Putin

Potrivit ladbible.com, citat de rtv.net, Baba Vanga a susținut că liderul de la Kremlin va fi asasinat de cineva din țara lui, în anul 2024. Cu toate acestea, Rusia continuă să nege orice speculație în jurul liderului rus în vârstă de 71 de ani.

2. Atacurile teroriste vor crește în Europa

De asemenea, despre atacurile teroriste „Nostradamus din Balcani” a spus că teroriștii vor crea un adevărat haos în spațiul european. Totodată, clarvăzătoarea a prezis că o „țară mare” va efectua mai multe teste sau atacuri cu arme biologice pe parcursul anului 2024.

3. Criză economică uriașă

Conform Babei Vanga, tot în 2024, o criză economică majoră este pe cale să izbucnească. Aceasta a specificat că mai mulți factori vor contribui la această criză, precum creșterea nivelului datoriilor, tensiuni geopolitice și transferul puterii economice de la Vest către Est.

4. Evenimente climatice terifiante

Baba Vanga a prezis că va exista o modificare a orbitei, care are loc, de obicei, pe o perioadă lungă de timp. Dacă acest lucru se întâmplă într-o perioadă scurtă de timp, ar putea provoca probleme, inclusiv perturbarea climei și o creștere a nivelului radiațiilor.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: