Sari la conținut

„Pătrunjelul NU ajută!” Medicii atenționează: Homeopatele, statul la soare, mașinile scumpe, acatistele NU ajută!

pietrele la rinichi

Medicii trag semnalul de alarmă și transmit un mesaj sănătos despre pătrunjel și alte metode la care apelăm pentru a ne menține sănătoși.

„Pătrunjelul NU ajută și NU protejează împotriva COVID-19!

Pătrunjelul, homeopatele, mâncatul natural, aerisitul, statul la soare, mașinile scumpe, acatistele sau mersul la salină nu ajută. Am avut parte de aceste lucuri înainte de apariția vaccinurilor și nu au ajutat.

Singurul lucru care e ajută este vaccinarea.

Da, sunt câțiva “specialiști” care nu recomandă vaccinarea. Ei recomandă invariabil pătrunjel, homeopate, mâncatul natural, aerisitul, statul la soare, mașinile scumpe, acatistele sau mersul la salină.

Totuși, dacă sunt oameni care cred în beneficiile miraculoase ale pătrunjelului, ar trebui să meargă la aprozar când se simt rău și nu la medic. Evident că trebuie să consulte medicul.

PS: postarea are rolul de a atrage atenția asupra consultării medicilor și nu a “specialiștilor” pentru probleme ce țin de sănătate”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a RO Vaccinare.

În ciuda faptului că pătrunjelul nu poate înlocui vaccinul, este foarte bun atunci când vine vorba de alte simptome sau boli.

Pătrunjelul este o plantă erbacee medicinală utilizată pe scară largă pentru tratamentul retenției de lichide, a bolilor renale, cum ar fi infecțiile tractului urinar și pietrele la rinichi, și în unele probleme gastro-intestinale, cum ar fi constipația și gazele.

Frunzele, semințele și rădăcinile sale sunt folosite pentru a pregăti remedii naturale, piureuri, ceaiuri și pentru a condimenta mesele.

13 beneficii ale consumului de pătrunjel

  • Consumul regulat de pătrunjel oferă următoarele beneficii pentru sănătate:
  • Previne cancerul deoarece activează glutationul, un puternic antioxidant din organism;
  • Previne gripa și îmbătrânirea timpurie, deoarece este bogat în antioxidanți precum uleiuri esențiale, vitamina C și flavonoide, în special luteolină;
  • Întărește sistemul imunitar, fiind bogat în vitamina C și conținând proprietăți antibacteriene;
  • Previne anemia deoarece este bogat în fier și acid folic;
  • Combate retenția fluidelor datorită proprietăților sale diuretice;
  • Previne și combate pietrele la rinichi stimulând eliminarea fluidelor și ajutând la curățarea rinichilor;
  • Previne bolile de inimă, cum ar fi ateroscleroza, deoarece este bogat în antioxidanți;
  • Ajută la controlul diabetului;
  • Previne tromboza și accidentele vasculare cerebrale, datorită faptului că previne formarea cheagurilor de sânge;
  • Îmbunătățește sănătatea pielii datorită cantității sale mari de antioxidanți;
  • Îmbunătățește digestia datorită conținutului său de fibre;
  • Controlează hipertensiunea;
  • Combate infecțiile urinare datorită acțiunii sale antibacteriene și diuretice.
Prisăcaru Theona

Mi-am descoperit pasiunea pentru jurnalism in urma cu mai mulți ani si pot spune ca profesia nu este deloc usoara, ci extrem de solicitanta, plina de dinamism, care aduce noi provocari in fiecare zi. Totodata, implica si o doza mare de responsabilitate. Va multumesc atat pentru aprecierile voastre, cat si pentru criticile constructive!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel