miercuri, martie 22, 2023

Paula Chirilă a ajuns direct de pe platoul de filmare la spital. În cadrul emisiunii Xtra Night Show unde îi ține locul lui Capatos, prezentatoarea a acuzat senzații de dureri abdominale, până în punctul în care a fost necesară intervenția cadrelor medicale. Aceasa a fost pusă imediat pe perfuzii.

Paula Chirilă (45 de ani) este actriță de film, radio, teatru și voce din România. De asemenea, ea este și prezentatoare de televiziune. Sezonul acesta a revinit pe micile ecrane, alături de un realizator de top.

Te-ar mai interesa: Carmen Harra, previziuni sumbre: „Trebuie să ne pr...

Cu ce afecțiuni medicale se confruntă Paula Chirilă?

Paula Chirilă a mărturisit că suferă de o boală numită dispepsie ulceroasă care i-a provocat dureri abdominal crunte.

Actrița a spus că, cel mai probabil, această afecțiune a fost cauzată de consumul unor medicamente anti-inflamatorii. Paula Chrilă a mărturisit că lua medicamente care să o scape de alte dureri,  din pricina unei herniei de disc de care suferă.

Paula Chirilă are un început de ulcer

”Am stat până pe la 4 dimineața. Am stat în perfuzii, sub observații. E un început de ulcer. Dispepsie ulceroasă se numește, trebuie să țin regim. Am luat tot felul de pastile pentru durerile cauzate de hernia de disc. Mi s-a spus să nu mai fac așa ceva”, a spus Paula Chirilă, la Xtra Night Show.

Te-ar mai interesa: Cutremur în Ministerul Sănătăţii! Un înalt funcţio...

În urmă cu câteva luni, Paula Chirilă a fost diagnosticată cu hernie de disc lombară care a țintuit-o la pat zile în șir.

Când era în toiul pandemiei, Paula a stat mai mult în casă și a făcut modificări prin casă. A mutat mobila singură, a făcut alte activități care i-au solocitat spatele.

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, a dezvăluit Paula, invitată la emisiunea Xtra Night Show.

Te-ar mai interesa: Ponturi pentru evitarea instalării diabetului. Ce ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private