Sari la conținut

Pe făraș de la Antenă? O cunoscută prezentatoare s-a dat o studentă săracă și a păcălit un IT-ist din Miami cu 5.000 de euro. „Și-a pus cariera în pericol pentru o masă plătită și o poșetă”

O prezentatoare a știrilor mondene de la Antena Stars, Ramona Ilie, este pe făraș după ce șefii săi au aflat că a înșelat un bărbat pentru beneficii materiale.

Ea riscă să fie concediată după ce a păcălit un bărbat din Columbia stabilit Miami pe Tinder.

Carlos Pena, alături de „Sara” (Sursă Foto: Arhivă personală)

O cunoscută prezentatoare s-a dat drept o studentă săracă și a păcălit un IT-ist din Miami cu 5.000 de euro

Ramona Ilie ar urma să nu mai prezinte știrile mondene de la orele 19:00, respectiv 21:00, începând cu 16 ianuarie.

Carlos Pena, un IT-ist din Columbia stabilit în Miami a declarat că Ramona l-ar fi făcut să se îndrăgotească de ea și că i-a cerut sume uriașe de bani, chiar dacă era căsătorită.

Mai mult, știrista ar fi mințit că este o studentă săracă și că are probleme în familie. Bărbatul i-a cumpărat mai multe cadouri scumpe, printre care și un telefon și o geantă de brand.

„Ar fi trebuit concediată pe loc. Dar după două luni, reprezintă totuși un pas mare pentru angajatorii ei. Ar fi trebuit trimis un mesaj puternic de dezaprobare din partea lor pentru acțiunile ei. Mai ales că ea a avut un «privilegiu» pe care nu ar fi trebuit să îl aibă, și anume acela de a face o țară precum România să arate rău în ochii străinilor.

Exceptând-o pe ea, chiar am întâlnit oameni tari în România. Este un model absolut oribil pentru ceilalți. Dar acum după ce a fost mutată din grilă, poate că «studenta Sara» ar trebui să își finalizeze studiile în economie și să își urmeze aspirațiile de a ajunge la Parlamentul European.

Sau poate că soțul ei ar trebui să fie un bărbat adevărat și să își ia un job care să îi susțină cheltuielile fără să mai fie nevoit să o privească în ipostaze romantice cu alți bărbați.

Este de-a dreptul fraieră, să pună în pericol o carieră de invidiat pentru o masă plătită și pentru o poșetă.

Timing-ul nu este o coincidență, dar sper ca această retrogradare în carieră să o ferească de escrocarea altor bărbați. Ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru ea să își concentreze toată energia pe lucruri pozitive în loc să fie o escroacă.

Sper ca oricine citește asta să se gândească de două ori înainte să îi fraierească pe alții. În 2023, nu este loc pentru un astfel de comportament în lumea civilizată!”, a spus Carlos Pena, potrivit Cancan.

Ramona Ilie, prezentatoarea Antena Stars, se marită! Cum arată rochia de mireasă

Ramona Ilie spune că își iubește soțul

După aceste declarații, Antena Stars ar fi luat decizia să o concedieze pe Ramona Ilie.

Curios este faptul că Ramona Ilie poza într-o femeie împlinită, cu un soț minunat. Cei doi s-ar fi căsăttorit recent, după 10 ani de relație.

Ilie susținea într-un interviu că au amânat nunta pentru că au avut alte priorități, precum o casă proprie și job-uri stabile.

„Am avut alte priorități. Ne-am organizat singuri nunta. Ai nevoie de bani și n-am vrut să luăm de la părinți, pentru că am vrut să ne-o facem fix așa cum ne-o dorim noi, nu după indicațiile celorlalți. (…) Altele au fost prioritățile. Am vrut întâi să ne luăm o casă a noastră, am vrut să fim stabili cu job-ul.

Am zis că după căsătorie poate urma și un copil și am vrut să știm noi că suntem așezați și liniștiți. (…) Am zis să legalizăm lucrurile pentru că vrem să urmeze și pasul următor”, a mărturisit prezentatoarea tv.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel