sâmbătă, mai 28, 2022

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru. Bioenergoterapeutul a explicat de ce este indicat să trăim doar pentru noi și să nu avem așteptări de la nimeni.

„Se spune că dacă un om nu ţi-a îndreptăţit aşteptările, nu te supăra pe el. Aşteptările erau ale tale, nu ale lui”.

„Niciodată să nu râdem de trecutul nimănui”

Niciodată să nu râdem de trecutul nimănui, pentru că noi nu ne cunoaştem viitorul. Nu trebuie să aşteptăm de la nimeni nimic. Absolut nimic. Să trăim pentru noi şi pentru ceea ce noi putem face pentru noi. Să încercăm să ne iubim”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Vrei să slăbești dar nu reușești? Medic nutriționi...

Metodele pe care le avem la îndemână pentru a ne purifica energia din casă

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat care sunt metodele pe care le avem la îndemână pentru a ne purifica energia din casă.

Sarea este cea mai puternică metodă de a curăţa casa de energiile negative. Spuneam noi să punem un bol cu sare undeva să nu-l vadă toată lumea, să presărăm sare în colţurile camerei sau există acele lămpi cu sare, chiar să dizolvăm puţină sare de mare în apă şi să ştergem pe jos.

Există acum şi nişte triunghiuri mici din iarbă presată, din salvie. Salvia este bună pentru om să nu se îmbolnăvească şi dacă s-a îmbolnăvit să se poată trata. Acea salvie o putem folosi, îi dăm foc în casă la o crenguţă şi să tămâiem cu ea.

Te-ar mai interesa: Liviu Dragnea e o poveste uitată! Irina l-a înlocu...

pe bază de usturoi

Dacă punem sarea într-o tavă sau tigaie pe aragaz şi îi dăm foc pentru a se încălzi, sarea se va înnegri dacă sunt energii negative.

E bine să punem în casă şi un bol cu apă sărată sau să cumpărăm plante verzi. Important este să nu avem plante cu frunze ascuţite.

Trebuie să purificăm camerele, să le aerisim cât se poate de des şi să dăm lucrurile pe care nu le mai folosim sau hainele pe care nu le mai îmbrăcăm.

Te-ar mai interesa: Vor fi amendați românii care nu-și fac analize în ...

Să nu uităm de meditaţie. Să ne rugăm măcar puţin, să facem o rugăciune dimineaţa sau seara. Este bine să facem schimbări în casă, să mai mutăm lucrurile. Dacă aprindem o lumânare, aceasta arde imediat energiile negative.

Ritual pentru eliminarea energiilor negative

Punem sare în colţurile camerelor şi o lăsăm acolo 7 zile. Începem cu cel mai apropiat colţ, de la intrare, şi ajungem cu câte o linguriţă de sare în toate colţurile din casă. Este recomandat să avem o mătură nouă din paie şi începem să măturăm din cea mai îndepărtată cameră până la ieşire. Luăm mătura, iar jumătate din ea să fie pe prag afară şi jumătate înăuntru. Trebuie să spunem: ’’Afară din casa mea energii negative’’. Sarea pe care aţi adunat-o în făraş trebuie aruncată în toaletă, deoarece acolo se dizolvă imediat.

Te-ar mai interesa: Top 4 cele mai murdare lucruri din casă! Și nu, nu...

Dacă pui într-un pahar cu apă un ou şi îl laşi peste noapte lângă pat, acesta strânge toate energiile negative.

Dacă punem o mătură în colţul uşii, aceasta nu lasă energiile negative să intre în casă.

Sunt plante care captează energiile negative, cum ar fi ficusul sau cactusul, dar mai ales ficusul ne ajută să scăpăm de energiile negative din casă, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Mit dezmințit: suplimentele de vitamina D nu previ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private