Pentru cei care au intoleranță la gluten, două dintre plăcerile vieții – a mânca pâine proaspătă din cuptor și a bea o bere după serviciu sunt interzise.
Intoleranța la gluten se mai numește și boala celiacă declanșată de ingestia glutenului, ce poate duce la balonare, oboseală, boli autoimune și chiar cancer. Un profesor de la Universitatea din Canada, a decoperit cum să facă o pastilă care să neutralizeze glutenul.
Suplimentul natural are la bază albușul de ou, iar aceasta se ia înainte de masă. Când individul mânână un aliment cu gluten, celulele din supliment se leagă de gluten și minimizează efectele devastatoare.
Studiile clinice au început în Canada și se zvonește că pastila va fi disponibilă pe piață peste 3 ani.
A.
Monitorizarea femeilor însărcinate a trecut de Senat. Proiectul de lege prin care se asigură accesul…
Cele mai cunoscute remedii biblice. În căutarea unor metode naturale și tradiționale de vindecare, mulți…
În România avem peste 30 de specii de căpuşe. Cum ne protejam de acestea. Căpuşele…
Horoscop rune 29 aprilie - 5 mai 2024. Mihai Voropchievici oferă cele mai așteptate previziuni…
Când ieși la pensie vrei să te muți în Franța sau Italia? Un american explică…
Sentimentul de EUFORIE dinaintea morții. Deși majoritatea oamenilor experimentează un val copleșitor de frică înainte…