Sari la conținut

Planta care te ajută să atragi noroc și bani în 2023

Ce șanse ai de îmbogățire în funcție de ziua nașterii
Sursă foto: arhiva doctorulzilei.ro

Ritualurile de noroc sunt foarte importante și la mare căutare, mai ales când implică niște ierburi magice, motiv pentru care vă prezentăm acest tutorial simplu care vă va ajuta ca în 2023 să nu vă lipsească banii, energia bună și chiar dragostea.

Dacă doriți să curățați vibrația care v-a înconjurat viața în ultima vreme, vă sugerăm să luați în considerare această practică care vă va ajuta să vă îmbunătățiți viitorul. Vei fi surprins cât de puternică este această metodă!

Cum să atragi abundența în 2023 cu pătrunjel?

Materiale:

  • 1 săpun neutru
  • 1 mână de pătrunjel curat

Cum procedezi:

  • Spălați-vă mâinile cu multă apă și săpun.
  • Cu pielea umedă, freacă pătrunjelul până când mirosul pătrunde în piele (aproximativ 5 minute).
  • Pe măsură ce repeți aceste mișcări, faceți niște declarații de avere.
  • La final, lăsați-l să se usuce natural.
  • Repetați acest ritual o dată pe săptămână.

Ce semnificații are pătrunjelul?

Acest element natural a fost folosit încă din Evul Mediu pentru practica magică și asta pentru că este o plantă care reprezintă revitalizarea în lumea spirituală, de asemenea datorită proprietăților sale este considerată un element vindecător. Recomandarea noastră este să îl folosiți des dacă doriți să vă îmbunătățiți viața.

Ritual pentru a scăpa de boli

Lidia Fecioru și Voropchievici au prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse un ritual folosit încă din vechime, despre care se spune că te scapă de afecțiuni într-un mod miraculos.

„E un ritual pentru a scăpa de boli într-un fel foarte interesant – e o chestie foarte-foarte veche. Se ia o funie, e bine să fie din cânepă, să fie subțirică. Ne trebuie o ață singură pe care să o punem unde avem noi o boală mai gravă: o tumoră, un ficat mai inflamat. Trebuie să fie o afecțiune mai serioasă, nu niște negi sau coșuri pe față.

Faci acest lucru când e Luna în scădere

Și o lipim de locul acela și începem să o înnodăm – și înnodăm câte un nod. Și la fiecare nod spunem: „Dezleg sănătatea, îmi leg boala/ Dezleg sănătatea, îmi leg boala…” – de 7 ori. :Și la sfârșit spui amin.

Faci acest lucru când e Luna în scădere și îngropi funia undeva, dar trebuie să fie obligatoriu peste o intersecție de drumuri, adică să traversezi cumva o intersecție de drumuri.

E bine ca funia să fie îngropată undeva

Ritualul care te scapă de boli! Când pleci de acolo nu trebuie să vorbești cu nimeni și nici să nu te uiți înapoi. Așa îți vei lăsa boala undeva. Ritualul acesta îl puteți face iarna, îngropați funia într-un ghiveci și ghiveciul îl duceți undeva peste un drum. E bine ca funia să fie îngropată undeva unde să nu o găsească cineva și să o ia. În felul acesta nu faci rău nimănui, pentru că știm că astfel de lucruri se pot transmite”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel