marți, iunie 28, 2022

Planta care te scapă de blesteme și deochi. Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, spune că trebuie pusă în cadă, atunci când facem baie.

Este vorba despre rostopasca, plantă foarte bună pentru îndepărtarea deochiului și a blestemelor de pe corp.

„Se pune cam 100 g plantă la 3 litri de apă şi se prepară cum se face un ceai. După 10 minute, se strecoară şi se toarnă în cadă, în apa în care facem baie.

Te-ar mai interesa: Medic: La ce riscuri se expun persoanele care își ...

Lidia Fecioru, Leacul zilei: când apa de pe foc fierbe, e bine să-i vorbim, să descântăm
Dar când apa de pe foc fierbe, e bine să-i vorbim, să descântăm. Şi zicem ce vrem noi să se îndeplinească, pentru că apa reţine informaţia şi ce vom spune noi acelei ape pe care o descântam aia se va întâmpla.

Ceaiul acela îl punem în cadă plină cu apă şi facem baie. Ne va îndepărta de deochi, energie negativă cu informaţii negative.


După baie, nu vorbim cu nimeni, ca planta să „lucreze”

După baie, ne îmbrăcăm bine şi stăm în pat, să nu vorbim cu nimeni, să avem un moment de linişte, ca ea să aibă timp să lucreze”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Cum să pierzi grăsimea viscerală: Factorul non-die...

Lidia Fecioru spune că planta „e bună şi când bebeluşii au probleme cu pielea, mai ales după naştere. Se toarnă 100 de infuzie la cada lor cu apă şi se face baia”.

Leac pentru 100 de boli

Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse un leac care poate trata 100 de boli. Se pot face două cure, potrivit bioenergoterapeutului.

Semințe de mărar, miere și valeriană – remediu foarte bun pentru 100 de boli: crește imunitatea, reglează tensiunea arterială. 100 gr semințe mărar, 2 linguri de rădăcină de valeriană rașnită, 2l de apă fierbinte și 2 linguri de miere.

Te-ar mai interesa: Gel injectabil ce poate „lipi” fisurile coloanei v...

Se amestecă mărarul cu valeriana, se toarnă apa clocotită, se lasă până ajunge temperatura la 40 gr, se adaugă mierea. Se pune într-un borcan și se lasă o zi la macerat, într-un loc ferit de lumină.

Se ia o lingură cu jum de ceas înainte de masă, 20 de zile. Se poate repeta peste 10 zile încă o cură, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private