marți, octombrie 20, 2020

Este considerată planta cu cel mai puternic efect de reîntinerire din întreaga lume.

Renumită atât ca afrodisiac, cât şi medicament, rădăcina de ginseng a fost folosită vreme de mii de ani de către bărbaţii chinezi şi coreeni, care reuşeau astfel să procreeze şi la vârste de 60 – 70 de ani.

Ginsengul este planta cu cel mai puternic efect de reîntinerire din întreaga lume. Era cunoscută şi în India antică, fiind menţionată în Atharva Veda pentru capacitatea de a da “forţa unui taur” atât bărbaţilor tineri, cât şi celor în etate.

Citește și:

Cercetările savanţilor ruşi au demonstrat că rădăcina de ginseng conţine o serie de substanţe (în speţă panaxim, schingenin si panaquilon) care ajută inima şi sistemul nervos, precum şi susţinerea fluxului hormonal. Savanţii ruşi au mai descoperit o radiaţie mitogenică subtilă generată de rădăcina acestei plante. În termenii spectrului electromagnetic, această radiaţie este aproape de cea ultravioletă şi stimulează creşterea ţesuturilor sistemului endocrin.

Citește și:

Ginsengul este la fel de eficient pentru ambele sexe, iar efectul afrodisiac poate fi resimţit la scurt timp după folosire.

Parteneri