Sari la conținut

Planta cu cel mai puternic efect de reîntinerire

Este considerată planta cu cel mai puternic efect de reîntinerire din întreaga lume.

Renumită atât ca afrodisiac, cât şi medicament, rădăcina de ginseng a fost folosită vreme de mii de ani de către bărbaţii chinezi şi coreeni, care reuşeau astfel să procreeze şi la vârste de 60 – 70 de ani.

Ginsengul este planta cu cel mai puternic efect de reîntinerire din întreaga lume. Era cunoscută şi în India antică, fiind menţionată în Atharva Veda pentru capacitatea de a da „forţa unui taur” atât bărbaţilor tineri, cât şi celor în etate.

Cercetările savanţilor ruşi au demonstrat că rădăcina de ginseng conţine o serie de substanţe (în speţă panaxim, schingenin si panaquilon) care ajută inima şi sistemul nervos, precum şi susţinerea fluxului hormonal. Savanţii ruşi au mai descoperit o radiaţie mitogenică subtilă generată de rădăcina acestei plante. În termenii spectrului electromagnetic, această radiaţie este aproape de cea ultravioletă şi stimulează creşterea ţesuturilor sistemului endocrin.

Ginsengul este la fel de eficient pentru ambele sexe, iar efectul afrodisiac poate fi resimţit la scurt timp după folosire.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel