miercuri, septembrie 28, 2022

Medicina alternativă este, încă, una dintre cele mai populare metode de a vindeca organismul, în mod natural. Cu toții știm că plantele pot înlocui aproape orice medicament, însă care sunt cele mai benefice?

Multe plante pot ameliora și vindeca diferite afecțiuni, în funcție de tipul acestora. Totodată, există plante cu adevărat miraculoase care pot trata sute și sute de boli, indiferent de evoluție sau severitate.

Te-ar mai interesa: Cancer pancreatic: simptomul DUREROS care indică o...

Moringa este planta-minune despre care trebuie să afli neapărat. Ea este folosită din cele mai vechi timpuri pentru a trata diverse afecțiuni.

Această plantă conține de 17 ori mai mult calciu chiar și decât laptele, ba chiar are 25 de ori mai mult fier decât spanacul, notează vbiz.ro.

De-a lungul timpului, despre Moringă s-a scris că ar deține aproape toate mineralele și vitaminele de care organismul uman ar avea nevoie, acesta este și motivul pentru care este folosită de secole întregi pentru tratarea anumitor boli.

Moringa obține recordul mondial pentru cel mai mare conținut de antioxidanți

Moringa este, potrivit specialiștilor, planta cu cel mai mare conținut de antioxidanți din lume. Experții susțin că această plantă miraculoasă previne mai mult de 300 de afecțiuni.

Te-ar mai interesa: Suferi de spondiloză cervicală? 4 exerciții care p...

Cum ne ajută antioxidanții? Ei sunt necesari pentru prevenirea bolilor degenerative care apar odată cu înaintarea în vârstă și contribuie la reducerea riscului de a dezvolta cele mai temute boli, precum cancerul și afecțiunile cardiovasculare.

Dacă vă întrebați ce o face atât de specială, ei bine, despre moringă trebuie să știți că conține peste 92 de nutrienți și peste 46 de antioxidanți și toți aminoacizii esențiali.

Te-ar mai interesa: Medicii atrag atenția: mustul te poate ucide. Iată...

Mai mult de atât, doar 100 de grame de frunze de Moringa uscată au de 9 ori mai multe proteine decât iaurtul, dar și de zece ori mai multă vitamina A decât morcovii. Această plantă minune deține de 17 ori mai mult calciu decât laptele, dar și de 15 ori mai mult potasiu decât banana.

Aceasta se poate consuma în diferite moduri și, de asemenea, se comercializează sub formă de pulbere ca supliment alimentar.

Te-ar mai interesa: Diabet zaharat: simptomele timpurii care apar la n...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private