joi, octombrie 6, 2022

Leac minune care tratează cancerul! Tratamentul pentru cancer a fost pus în practică de părintele arhimandrit Elefterie. Acest tratament presupune o terapie pe bază de lăptișor de matcă, miere naturală, polen și tinctură de propolis.

Părintele arhimandrit Elefterie, ctitorul Mănăstirii Dervent din Constanţa, cunoscut pentru sfaturile pentru remediile naturiste pe care le recomandă enoriaşilor, a divulgat câteva rețete pentru prevenirea şi combaterea bolilor, inclusiv a cancerului în stadii incipiente, remediu care a devenit popular datorită efectelor confirmate de cei care l-au încercat.

Te-ar mai interesa: Atenție la ambalajul de aluminiu! Medicul Adina Al...


Reţeta pentru imunitate/anti-cancer a călugărului Elefterie

Ingrediente:
4 grame de lăptişor de matcă;
1,5 kilograme de miere naturală de salcâm;
300 de grame de polen măcinat;
150 de grame de tinctură de propolis;
200 de mililitri de ser fiziologic.

Mod de preparare şi administrare:

Toate ingredientele se amestecă într-un recipient de sticlă, cu o lingură de lemn.
Borcanul se închide ermetic şi se păstrează la frigider.
Pentru imunitate, pentru prevenirea cancarului sau ca adjuvant în boală canceroasă, din pastă rezultată se ia 1 lingură dimineaţa şi 1 lingură seara, pe stomacul gol sau cu ceai.
Cantitatea este suficientă pentru 30 de zile de cură, potrivit oracolul.net.

Te-ar mai interesa: Ne așteaptă un nou val al pandemiei? O actriță cel...

Leac minune care tratează cancerul! Ce presupune tratamentul părintelui Elefterie, medicul fără bisturiu

Beneficii:

Amestecul care are la bază lăptişor de matcă şi miere de salcâm poate fi folosit preventiv pentru a diminua riscul apariţiei diferitelor boli degenerative, printre care şi cancerul. Ingredientele din reţetă au rolul de a stimula sistemul imunitar.

Primele semne vizibile apar după primele 2-3 săptămâni de la începerea tratamentului. Potrivit specialiştilor, după tratamentele de chimioterapie şi radioterapie, pacientul acuză oboseală cronică.

Te-ar mai interesa: Dr. Cezar, despre cea mai dulce OTRAVĂ: „Nu mai ai...

Acest tratament are capacitatea de a-i reda pacientului pofta de viaţă, energia de care are nevoie, pentru a diminua senzaţia de oboseală cronică. Amestecul mai poate fi folosit preventiv pentru a diminua riscul apariţiei diferitelor bolilor cardiovasculare, hepatice şi renale.

ATENȚIE! Înainte de a se începe o astfel de cură în boala canceroasă deja instalată se recomandă sfatul unui specialist

Te-ar mai interesa: Medicii avertizează: Sedentarismul UCIDE...

Totul despre ’Medicul fără bisturiu’’

Părintele Elefterie de la Mănăstirea Dervent a urmat Facultatea de Medicină în Grecia şi a studiat tratamentele naturiste, devenind, în timp, ‘’medicul fără bisturiu’’, despre care se spunea că vindecă aproape orice. A încetat din viaţă la 90 de ani, însă leacurile sale continuă să fie transmise şi folosite cu mare succes şi în prezent.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 octombrie. Nu vă implicați în chestiuni...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private