Sari la conținut

Meghan Markle nu se oprește. Dezvăluiri fără precedent

Meghan Markle a vorbit pe podcastul său despre cât de greu este să înfrunți eticheta de „nebună” sau „isterică”, doar pentru că își arată sentimentele sau pentru că scăpa lacrimi atunci când se simte copleșită de emoțiile ei, sugerând că a fost rugată în mai multe de ocazii cu care nu arata să isi pastreze calmul.

Meghan Markle vorbește despre importanța plânsului

Marți, Meghan Markle a vorbit la „Arhetipuri” despre femeile care sunt adesea numite „nebune sau complet iraționale” pentru că plâng sau îți arătă sentimentele, afirmând că ea însăși a fost etichetată sub acest stereotip datorită emoționalității sale.

Actrița a invitat-o ​​pe Constance Wu la podcastul său, unde au vorbit despre femeile care plâng sau își exprimă sentimentele în mod constant și care sunt etichetate drept „nebune” sau „iraționale.

„Cel mai nebunesc lucru din lume ar fi să păstrezi toate astea înăuntru”, i-a spus Markle invitatei sale în timp ce plângea. „Cred că ești frumoasă”, a adăugat Meghan.

Meghan nu are voie să-și arate sentimentele ca și alți oameni

Ducesa de Sussex a spus că „i-ar plăcea să plângă”, dar „este condiționată să aibă un alt tip de calm”, deoarece se pare că nu are voie să plângă sau să-și arate sentimentele la fel de ușor ca înainte.

În 2020, Meghan Markle i-a mărturisit lui Oprah că în timpul șederii ei la Kensington a vrut să-și ia viața și a suferit de o depresie teribilă, pentru că ar fi cerut ajutor în ceea ce privește sănătatea ei mintală, dar ar fi fost ignorată. Așa că această situație ar fi putut fi unul dintre declanșatorii care i-au determinat pe ducele și ducesa de Sussex să demisioneze în cele din urmă din familia regală.

Ducele și ducesa de Sussex formează astăzi un cuplu puternic și stabil, dar la început, când s-au cunoscut soarta lor a fost incertă, atât de mult încât Prințul Harry s-a întâlnit cu o altă femeie în timp ce începea să o cunoască pe Meghan Markle. Totuși, ducesa de Sussex era și ea într-o relație când a început să se întâlnească cu actualul soț.

Ea este modelul cu care Harry s-a întâlnit

Experta regală Angela Levin a scris cu mult timp în urmă despre aventura prințului Harry cu modelul Sarah Ann Macklin, dezvăluind că ducele de Sussex s-a întâlnit cu Meghan Markle și manechinul o vreme.

Meghan Markle se întâlnea cu altcineva când l-a cunoscut pe Harry

Când Meghan și Harry s-au cunoscut în 2016, ea locuia cu fostul ei iubit, bucătarul Cory Vitiello. Unii cred că ducele și ducesa de Sussex ar fi fost infideli la începutul relației lor.

„În primele etape ale relației sale cu Meghan, se credea că Harry s-a întâlnit cu modelul Burberry Sarah Ann Macklin”, a spus Levin.

Relația lui Harry cu Sarah Ann Macklin

„S-au întâlnit la o petrecere privată, i-a luat numărul și a bombardat-o cu sms-uri. Dar s-a dovedit a fi doar o aventură”, întrucât nu au continuat idila, a declarat scriitorul.

„Sunt destul de diferiți. Ea duce o viață foarte sănătoasă și abia bea, iar în acest sens erau pe o altă lungime de undă. Harry a fost puțin evaziv cu ea”, a dezvăluit un prieten.

Până la urmă Meghan și Harry au decis să fie împreună

„A existat o oarecare confuzie, dacă Meghan s-a despărțit sau nu la acea vreme de iubitul ei de doi ani, celebrul bucătar Cory Vitiello”, a spus expertul regal. Așa că se crede că atât Markle, cât și Harry au fost sinceri la început în privința întâlnirii cu alte persoane, dar după chimia dintre ei, ar fi decis să fie împreună.

La rândul ei, Sarah și-a continuat cariera de model și nutriționist după ce s-a încheiat aventura cu Prințul Harry, devenind o personalitate influentă pe rețelele de socializare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel