Sari la conținut

Zvonuri de despărțire între prințul Harry și Meghan Markle. Gestul care i-a dat de gol că relația s-a sfârșit

Se despart prințul Harry și Meghan Markle?
Sursă foto: Yahoo News
Se despart prințul Harry și Meghan Markle?

Tot mai multe zvonuri anunță despărțirea. Internauții se întreabă dacă Prințul Harry și Meghan Markle se despart, așa cum s-a zvonit recent. Cei doi au fost surprinși împreună în public, lucru care a oferit indicii privind relația lor.

În ultima perioadă au circulat tot felul de zvonuri în legătură cu o presupusă separare între Prințul Harry și Meghan Markle. Ducii de Sussex au încheiat recent colaborarea cu Spotify și s-a raportat că ar urma să aibă proiecte separate.

Un apropiat al cuplului a spus că informația despre despărțire este “falsă” și “literalmente inventată”. Cu toate acestea, în ultima vreme, ei au fost surprinși în public împreună de mai multe ori.

Gesturile dintre cei doi anunță răcirea relației

De exemplu, acum câteva săptămâni, cei doi au fost văzuți zâmbind în timp ce părăseau un birou din Santa Barbara. Acest lucru s-a întâmplat la câteva zile după ce s-a confirmat că au renunțat definitiv la Frogmore Cottage, casa lor din Marea Britanie.

La începutul lui iulie, cei doi au fost văzuți alături de copiii lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet. Aceștia au mers la o paradă de 4 iulie care se desfășura în apropierea casei lor din Montecito.

Judi James, o expertă în limbajul corpului, a observat gesturile dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Aceasta a spus că cei doi nu mai sunt la fel de tactili în public precum altădată, însă “au fost o mărturie ambulantă a fericirii conjugale”, potrivit Mirror.

De asemenea, cei doi și-au oferit “priviri de adorație reciprocă” în public. “Fotografiile din mașină par să sugereze că ritualul de ținere de mână încă există(deși mâinile sunt ascunse, poziția brațelor sugerează că gestul se termină cu o strângere).

Zâmbetul ei larg atunci când este cu Harry pare a fi o declarație, un gest social pentru a le spune fanilor că viața ei este încă fericită și perfectă, deși expresia lui este puțin mai atenuată”, a mai explicat experta.

De ce ar fi pornit zvonurile despre despărțire

În timpul paradei de 4 iulie, Meghan Markle a fost surprinsă în timp ce își îmbrățișa fiica, iar Harry vorbea cu altcineva. Această apariție a ducilor de Sussex este una obișnuită pentru cele mai multe cupluri cu copii, a mai explicat experta. Cei doi au mai fost surprinși în timp ce se țineau de mână în mașină.

“Este genul de lucru pe care îl fac majoritatea cuplurilor cu copii, doar că pare diferit pentru Harry și Meghan pentru că suntem obișnuiți să îi vedem mai degrabă îmbrățișați fericiți decât la câțiva metri unul de celălalt”, a adăugat aceasta.

Totodată, Katie, autoare și expertă în domeniul regalității, a spus că Harry și Meghan au părut mereu “foarte apropiați”. Aceasta consideră că cei doi au “un fel de scânteie între ei care întotdeauna mi s-a părut foarte autentică”.

Înainte a de a-și publica autobiografia, “Rezervă”, prințul Harry a avut parte de multă publicitate. Între timp, Meghan Markle nu a fost în lumina reflectoarelor în această perioadă.

Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care s-a ajuns la speculații privind despărțirea. Cei doi au apărut mereu ca fiind uniți, însă nu și atunci când Harry și-a lansat memoriile.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel