joi, decembrie 8, 2022

Politician român mort în direct, într-o ședință live. A agonizat o oră, prăbușit pe scaun, într-o emisiune care se numea chiar „Prăbușirea României”. Nimeni nu a observat.

Un eveniment absurd a avut loc în urmă cu câteva zile, pe 9 aprilie, când Gheorghe Iancu care era Secretar General la „Uniunea Socială Popular Creștină”, a murit în direct. Acesta participa la o ședință online pe Zoom, alături de alți 11 politicieni, oameni de cultură, medici, jurnaliști.

Te-ar mai interesa: Medicul Adrian Marinescu: Orice virus poate să ne ...

Întâmplarea șocantă a fost adusă în atenția publicului larg de jurnalistul Horațiu Rădulescu. Într-o postare pe pagina de Facebook, acesta a povestit că întâlnirea politicienilor a durat aproximativ două ore și subiectul era „Prăbușirea României”. La un moment dat, începând cu minutul 55 al emisiunii, politicianului i s-a făcut rău.

 

Politician român mort în direct, într-o ședință live

Potrivit jurnalistului Horațiu Rădulescu, secretarul general la Uniunea Socială Popular Creștină s-a prăbușit pe scaun, într-o parte, însă nimeni nu a părut prea surprins de ceea ce vede. Cu toate că bărbatul nu s-a mai mișcat din acea poziție și nici nu a mai intervenit în discuții până la finalul întâlnirii, nimeni nu și-a făcut griji.

Te-ar mai interesa: Băutura care întărește imunitatea și vindecă răcea...

„Un om moare ”în direct” și participanții la flecăreala ”teve” sunt prea preocupați; nu-l bagă în seamă, nu sună la 112…

Sunt sigur că o să râmâneți înlemniți. Gata, trec la subiect.

Mai nou, în ultima perioadă de timp, tot felul de neica nimeni, se joacă de-a ”televiziunea”! Fără niciun discernământ. Fac tot felul de ”live”-uri, tot felul de discuții publice pe feisbuci, prin videotelefonie și consideră că gata, au un post de televiziune! De noaptea minții, de necrezut!!! Vă rog să nu mă înțelegeți greșit. Fiecare este liber să flecărească ce vrea, cu cine vrea. Problema este însă că după ce că această societate civilă se degradează pe zi ce trece, mulți fac confuzie și chiar cred că vorbesc ”pe un post de televiziune”! Eu, care lucrez de peste 32 de ani în presă, și fac o așa zisă emisiune pe o „platformă Tv”, am grijă de fiecare dată să menționez că este o platformă, care înseamnă cu totul altceva față de un post de televiziune!

Te-ar mai interesa: Un streptococ UCIGAȘ face victime printre copii. M...

Gheorghe Iancu agonizat o oră, prăbușit pe scaun, într-o emisiune care se numea chiar „Prăbușirea României”

 

Iată ce s-a întâmplat pe o astfel de platformă, cu ifose de post de televiziune.

Iuliean Horneț inventator și președinte al Partidului Românilor de Pretutindeni, deține o platformă pe care o denumește ”post de televiziune”! În pagina de pe feisbuci, de prezentare a partidului, scrie că este ” Organizaţie non-guvernamentală (ONG)”, și mai scrie că ” PRP este un partid de centru stânga, cu valori social-democrate și progresiste inspirate din valorile altor partide de centru-stânga și progresiste din Europa și din lume”.

Te-ar mai interesa: Atenție! Doctor: Acest ceai dăunează ficatului...

De asemenea, Horneț afirmă că partidul său este sprijinit de ” Rețeaua Profesioniștilor Renaștem”. Nu vreau să intru în detalii, dar să vedeți despre ce ”profesioniști” vorbesc. Știți genul acela care se pricep la toate și la tot, inclusiv la presă-televiziune, care sunt cățărați pe un soclu și de la înălțimea aia fac și dreg oral!

Sâmbătă 9 aprilie, Horneț pe post de moderator al propriei ”emisiuni” cu ”moderator adjunct” o individă pe nume Mihaela Meresi, a încărcat ecranul telefoanelor, P.C-urilor, laptop-urilor, tabletelor cu imaginea a 12 persoane, adică ei ”moderatorii” și zece „invitați”! Și timp de peste două ore în așa zisul ”live”, și încă alte 35-40 de minute după închiderea acestuia, au discutat de te doare mintea! Un ghiveci total, greu de auzit și de înțeles.

Te-ar mai interesa: Cum să trăiești mai mult? Medic: 5 alimente minune...

Numai că în timpul așa zisei ”emisiuni” un invitat a murit în direct, și nimeni nu a făcut nimic timp de aproape o oră și jumătate, chiar dacă omul se prăbușise într-o parte pe scaun și … normal, dinspre el numai tăcere. Este vorba de Gheorghe Iancu, Secretar General la ”Uniunea Socială Popular Creștină”, care începând cu minutul 55 al emisiunii a agonizat nebăgat în seamă de nimeni, chiar dacă acest lucru se vede evident… Stop cardiac, precedat de congestie cerebrală. Un om, un patriot s-a stins „în direct” în nepăsarea „moderatorilor”!

Aveți în foto argumentele care suțin ceea ce v-am spus. Pe centru – sus, lângă Horneț se vede o parte din umărul omului prăbușit! Am și filmarea dar este prea lungă. Poate pentru procurori nu este…”, a povestit jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private