Sari la conținut

„Poțiunea magică” cu care s-a tratat de coronavirus Irina Loghin la vârsta de 82 de ani

irina loghin

Irina Loghin este una dintre cele mai îndrăgite cânterețe de muzică populară a României. Aceasta este renumită și pentru frumusețea sa la vârsta de 82 de ani.

Ceea ce mulți nu știu este stilul de viață extrem de sănătos pe care artista îl urmează cu sfințenie încă din tinerețe.

De curând artista a fost și ea victima pandemiei, fiind infectată cu SARS-CoV-2.

Irina Loghin a dezvăluit totul și a spus că prepară în fiecare dimineață o „porțiune magică” ce o ferește de orice boală și o ajută să se mențină în formă.

„Poțiunea magică” este, de fapt, ceai de cătină.

„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a dezvăluit Irina Loghin la „Vorbește lumea”, conform DC News.

Ceaiul de cătină – poțiunea magică împotriva covid?

Cântăreața Irina Loghin crede că poțiunea ei de cătina a ajutat-o și în perioada în care a fost infectată cu COVID-19, mai ales că a fost asimptomatică.

„Am avut gustul și mirosul și niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea. Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv. M-am internat, mi-am făcut toate analizele. Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte, și am plecat acasă”, a mai spus ea.

Ceaiul de Catina este excelent pentru intarirea sistemului imunitar, protejeaza organismul de raceli si gripe. Confera vitalitate si reprezinta un plus de energie. Contine un aport mare de vitamina C, vitaminele B, fier, sodiu, potasiu, ingrediente esentiale pentru un organism revigorat.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: