Sari la conținut

Povestea femeii care a petrecut „cinci ani în rai”, după ce a fost declarată moartă clinic. Ce a văzut acolo

O femeie care susține că a petrecut „cinci ani” în rai a împărtășit ceea ce a văzut după ce a fost declarată moartă clinic. Dr. Lynda Cramer a fost declarată moartă clinic pentru mai mult de 14 minute în dimineața zilei de 6 mai 2001.

Autoarea, care are un doctorat în metafizică, a spus că, în timp ce paramedicii s-au grăbit să o salveze, s-a simțit ca și cum se află într-un tărâm diferit. După ce a fost resuscitată, a putut să-și amintească „a fost în rai timp de cinci ani”, unde a spus că a văzut un lanț muntos care era de 30.000 de ori mai înalt decât Muntele Everest.

Dr Lynda Cramer was declared clinically dead for over 14 minutes

Povestea femeii care a petrecut „cinci ani în rai”, după ce a fost declarată moartă clinic. Ce a văzut acolo

Într-un clip de pe YouTube, postat pe canalul NDE Diary (Near Death Experiences), dr. Cramer a spus că a văzut multe obiective pe care nu le-ai putea vedea pe Pământ.

Dr. Lynda Cramer a spus că incidentul a avut loc când locuia în America. În ziua de 6 mai 2001, s-a ridicat să meargă la baie, iar următorul lucru pe care l-a știut că „plutește în sufragerie”.

„Fostul meu soț a intrat în fugă și apoi doi paramedici au fugit și s-au dus direct acolo unde era corpul meu în toaletă”, a spus ea. „Nu am avut timp fizic aici, pluteam în sufragerie”.

Ea a spus că a observat oameni venind și a fost martoră la toate acestea de sus, deasupra corpului ei. Femeia a mai povestit, în acel moment, că nu respira și nici nu-și făcea griji cu privire la ceea ce se va întâmpla cu tot ceea ce lăsa în urmă.

„Raportul paramedicului confirmă că am fost moartă clinic timp de 14 minute”, a spus ea.

Sfere albastre au intrat în casă și bâzâiau în jurul ei, a spus ea. În interiorul lor, era „energie albă pură”, a adăugat ea. Povestind o altă experiență, ea a spus că își amintește că stătea într-un câmp de flori.

„Observam lanțul muntos de 30.000 de ori mai mare decât Muntele Everest. Există un lanț muntos imens în spatele oriunde aș fi fost. Am putut vedea clădiri zgârie-nori. În comparație, clădirile din Dubai sunt ca niște colibe mici în miniatură.

Am văzut lacuri, am putut vedea totul într-o vedere panoramică. Deci eram acolo, interacționând cu oamenii, vorbind cu oamenii, devenind ei”.

Dr Cramer a spus că putea face orice modificări pe care le-a dorit în acest timp.

„Dacă aș fi vrut să mă transform într-o rață, puteam să mă transform într-o rață”, a adăugat ea.

Ce este experiența în apropierea morții (NDE)

O experiență în apropierea morții (NDE) este o experiență personală profundă asociată cu moartea sau moartea iminentă despre care cercetătorii susțin că au caracteristici similare. Aceste afecțiuni ar putea include traumatisme, încetarea activității creierului, anestezie generală profundă sau stop cardiac,

Când sunt pozitive, astfel de experiențe pot cuprinde o varietate de senzații, inclusiv detașarea de corp, sentimente de levitație, seninătate totală, securitate, căldură, experiența dizolvării absolute și prezența unei lumini.

Când sunt negative, astfel de experiențe pot include senzații de angoasă, suferință, un vid, devastare și un gol imens. Oamenii spun adesea că au văzut locuri infernale și lucruri precum propria lor interpretare a „diavolului”.

Aceste experiențe pot diferi de la o persoană la alta și, în multe cazuri, experții au spus că pacienții care au o NDE se vor simți foarte confortabil și fără durere.

ebook) Five Years In Heaven - 9781794705913 - Dymocks

Dr. Cramer a adăugat că experiența ei a fost ca o „revizuire a vieții”, în care a privit înapoi la diferite amintiri. Dr. Cramer a scris de atunci o carte intitulată „Five Years In Heaven: The Teachings Of Heaven”. În carte, ea include, de asemenea, desene cu ceea ce a fost martoră în timpul NDE.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel