luni, iulie 13, 2020

Poza unui prematur în sacul amniotic a făcut înconjurul lumii. O femeie din Pittsburgh a născut în mașină, în timp ce se îndrepta spre spital.

Raelin Scurry a postat pe Instagram fotografia bebelușului ei prematur, aflat în sacul amniotic, relatează pittsburgh.cbslocal.com.

Scurry a povestit că l-a rugat pe logodnicul său, Ean Vanstory, să o ducă la spital, dar micuțul s-a grăbit să apară pe lume. Băiețelul îi va purta numele tatălui său.

Citește și:

Sarcina femeii era de 29 de săptămâni și 4 zile, atunci când i s-au declanșat contracțiile. După ce a văzut că ele nu se opreau, ba chiar se intensificau, femeia a decis să meargă la spital.

Până să ajungă ei la spital, micul E.J a apărut pe lume, în sacul său amniotic. Cum Scurry avea cunoștințe medicale, a știut că bebelușul va fi bine în sac. La început el nu mișca, așa că i-a dat un mic impuls în zona feței, iar micuțul a început să se miște, spre bucuria mămicii sale.

Citește și:

Proaspăta mămică este mulțumită de cum evoluează starea micuțului și publică mereu fotografii cu el, așa cum a procedat și în timpul sarcinii, și când a născut în mașină.

Parteneri