Ingrediente: fulgi de ovăz, curmale, smochine, nuci caju, zmeura, lămâie, unt de cacao, ulei de cocos, carob
Mod de preparare
Blatul: se amestecă în blender nucile, smochinele, curmalele și ovăzul până obțineți o consistență lipicioasă pe care o întindeți într-o taviță mică și o puneți la congelator.
Crema de zmeură: caju+zmeura+untul de cacao+mierea le amestecați în blender până se face o cremă fină, pe care o puneți peste blat. Puneți tava iar la congelator.
La crema de lămâie: caju+coaja de lămâie+sucul de la o lămâie+untul de cacao+mierea le amestecați în blender până obțineți o cremă fină pe care o puneți peste crema de zmeură și dați iar la congelator.
Glazura de ciocolată: ulei de cocos, rom, miere și carob le amestecați de data aceasta cu lingura puneți peste crema de lămâie.
Dați apoi prăjitura la congelator pentru 12 ore. Apoi o tăiați si o lăsați să se înmoaie după care o serviți.
Sursa: facebook.com.
Monitorizarea femeilor însărcinate a trecut de Senat. Proiectul de lege prin care se asigură accesul…
Cele mai cunoscute remedii biblice. În căutarea unor metode naturale și tradiționale de vindecare, mulți…
În România avem peste 30 de specii de căpuşe. Cum ne protejam de acestea. Căpuşele…
Horoscop rune 29 aprilie - 5 mai 2024. Mihai Voropchievici oferă cele mai așteptate previziuni…
Când ieși la pensie vrei să te muți în Franța sau Italia? Un american explică…
Sentimentul de EUFORIE dinaintea morții. Deși majoritatea oamenilor experimentează un val copleșitor de frică înainte…