Sari la conținut

Prea mult alcool? Mahmureală? Iată ce leac simplu are Rod Stewart împotriva mahmurelii

Din cuprinsul articolului

Prea mult alcool? Mahmureală? Iată ce leac simplu are Rod Stewart împotriva mahmurelii. Este un sandviș delicios cu efecte imediate. Iată cum se prepară:

Ați petrecut cam mult de sărbători și v-ați trezit cu dureri de cap și amețeli din cauza consumului excesiv de alcool?

Ei bine, un sandviș antimahmureală ar putea fi remediul potrivit. Deși rețeta pare inedită, eficiența este garantată, de vreme ce vine din partea unui specialist al petrecerilor de cursă lungă, stropite din belșug cu alcool, cum este Rod Stewart.

Într-o carte de rețete culinare intitulată „Rock N’ Roll Cuisine”, contribuția extrem de valoroasă a statului pop rock britanic a fost sandvișul perfect pentru alungarea mahmurelii.

Preparat „modest, dar savuros”

Descris drept un preparat, „modest, dar savuros”, pentru un sandviș antimahmureală aveți nevoie de pâine integrală, un ou și unt.

„Puneți tigaia pe foc, faceți oul ochi și puneți-l între cele 2 felii de pâine, unse generos cu unt si, eventual, cu o bucată serioasă de șunculiță”.

Reacțiile celor care au citit rețeta au fost mai degrabă de amuzament, pentru că pare mai mult o pregătire pentru o nouă petrecere.

Pe de altă parte, celebrul artist s-ar părea că urmează aceste tratament, după cum arată o înregistrare relativ recentă, care-l surprinde extrem de „entuziasmat” la tragerea la sorți a unor meciuri de fotbal, notează Realitatea.net.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel