joi, august 11, 2022

Untul de arahide are foarte mult beneficii și în plus de asta este delicios.

Poate fi mâncat pe pâine sau direct din borcan. Ca orice produs din nuci, acesta aduce foarte beneficii organismului. Iată care sunt

  1. Satisface apetitul

Dacă ești gurmand și nu te poți opri din mâncat sau pur și simplu nu te simți sătul, mânâncă o felie de pâine peste care ai pus unt de arahide. Untul de arahide este un produs care conține atât fibre cât și proteine.  Un studiu publicat în British Journal of Nutrition a dezvăluit faptul că oamenii care consumă de obicei unt de arahide au obervat o reducere semnificative a poftei de mâncare la 12 ore după ce au consumat produsul.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să faci pentru ca el să nu te uite nici...

2.  Te ajută să slăbești

Untul de arahide este o gustare sățioasă și te va împiedica să mai mânânci din două în două ore. În plus de asta, scade colesterolul. Un studiu publicat în străinătate a arătat faptul că femeile consumatoare de unt de arahide au cu 44% mai puțin șanse să aibă probleme cu greutatea.

3. Păr frumos și piele strălucitoare

Untul de arahide îți va face părul să arate strălucitor și să crească lung și rezistent. De asemenea, untul de arahide conține vitamina E, care hrănește pielea și îi conferă strălucire.

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private