Sari la conținut

Predicții astrale 10 august. Astrolog: Conexiuni impresionante: Este important să…

Predictii astrale
Credit foto: arhiva Doctorul Zilei
Zodii care au noroc de bani mulți

Predicții astrale 10 august. Astăzi avem un trigon între Mercur și Jupiter. Astrologul Daniela Simulescu avertizează că ziua de 10 august este o zi care predispune la aflarea unor lucruri noi.

„Mercur din Fecioară face un trigon cu Jupiter din Taur. Un asemenea aspect predispune la un mental alert și activ.

Putem avea idei geniale pe care le vom comunica pe înțelesul tuturor. De asemenea, o zi nemaipomenită pentru a învăța ceva nou.

Fiind un trigon pe semne de pământ, nu avem cum să nu vă recomandăm să vă faceți strategii pe plan financiar”, a spus Daniela Simulescu, potrivit DC News.

Predicții astrale 10 august. Berbec- Spune ce gândești

Ideile tale vor fi apreciate de către șefi și colegi. Deci lasă frica și spune ceea ce gândești! Cu siguranță nu vei regreta!

Taur- Oferi ajutor necondiționat

Trigonul dintre Mercur și Jupiter este pe placul tău. Găsești soluție la orice problemă și reușești să îi ajuți și pe alții.

Gemeni- Nu te împotmoli în trecut

Unele amintiri te irită. Dar poate este cazul să le privești altfel. Să încerci să scoți tot ce este mai bun din acestea.

Predicții astrale 10 august. Rac- Posibile revelații

Îți mergea mintea de minune! Vei face unele conexiuni impresionante, chiar și pentru tine. Dar este important să îți știi valoarea.

Leu- Negocieri reușite

O zi bună pentru negocieri, mai ales la locul de muncă. Poți obține bani în plus, beneficii, timp liber sau unele propuneri în vederea avansării.

Fecioară- Investiții reușite

Nu lăsa optimismul zilei să treacă fără a-l investi în ceva concret. Trebuie doar să vrei, că acțiunile vor veni de la sine.

Predicții astrale 10 august. Balanță- Lasă frustrările deoparte

Intuiția îți va funcționa, dar nu o vei lăsa să zburde. Unele frici te țin blocat și bineînțeles, că te vei frustra că alții ți-o iau înainte.

Scorpion- Apelează la prieteni

Prietenii vor fi de mare ajutor. Așa că, dacă ai probleme, nu ezita să le spui despre ce este vorba. Creativitatea lor va fi salvatoare.

Săgetător- Atenție la comunicarea non-verbală

Astrele îți recomandă să fii mult mai atent la ceea ce transmit șefii. Și verbal, dar și non-verbal. Vei descoperi detalii importante.

Predicții astrale 10 august. Capricorn- Zi pentru romantism

O zi nemaipomenită pentru activități romantice. Și nu trebuie să fie ceva exagerat. Chiar și o plimbare simplă va fi de efect.

Vărsător- Apreciază-ți familia mai mult

Familia îți consumă multă energie, dar îți și oferă multe. Așa că ai putea ca, măcar astăzi, să fii mai blând cu aceia dragi.

Pești- Te poți baza pe partener

Partenerul este de mare ajutor în absolut orice faci. Cumva vei începe să regreți unele lucruri răutăcioase pe care i le-ai spus.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.