Sari la conținut

Predicții astrale 29 ian.-4 feb. cu Alina Bădic. Investiții karmice și momente de cumpănă pentru ACESTE zodii

Alina Badic
Sursa foto: B1TV
Predictii astrale saptamanale

Astrologul Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru cele 12 zodii, valabile în săptămâna 29 ianuarie- 4 februarie.

„Venus pe primul grad în semn favorabil de apă, în semnul Peștilor, în conjuncție cu Saturn și în aspect benefic cu Nodul Nord în Taur, aduce în ecuație elemente de destin importante, confruntări cu elemente karmice importante, intrare pe linia de destin în plan personal, înțelegerea unor erori trecute, iertarea celor care ne-au tulburat la un moment dat, impact de forță acolo unde lucrurile la un moment dat au ieșit de pe făgașul corect.

Irascibilitate dată de cuadratura Marte – Venus și portal creat de Pluton pe grad anaretic sensibil legat de Ssoare și benefic cu Jupiter”, a afirmat Alina Bădic, potrivit B1 TV.

Alina Bădic, horoscop 29 ianuarie- 4 februarie: Berbec- Să profite de ocaziile apărute

Prezența lui Jupiter în semnul Berbecilor e una foarte puternică și vorbește despre un soi de accesare a unor oportunități. Berbecii sunt foarte bine poziționați, pot beneficia de ocazii, oportunități prin persoane care au un grad de inteligență peste medie, rafinate, care vor să-i ajute și-i scot cumva din cotidian.

S-ar putea să vină către ei tot felul de propuneri și e bine să nu le refuze, că nu mereu au această planetă a norocului în semnul lor. S-ar putea să fie și nativi care aleg să nu profite de aceste oportunități sau să nu se întâlnească cu persoane care să le ofere șansa de avansa într-un domeniu, ceea ce e păcat, pentru că în astfel de perioade e bine să fim expansivi și să ne ocupăm de proiecte care ne reprezinte.

E bine să fie generoși, pentru ca alții, la rândul lor, să fie generoși cu ei. Deci și Berbecii vor încerca să-i ajute pe alții. Sunt invitați să idealizeze, să viseze să se gândească la un vis ce chiar poate fi pus în practică.

Taur- Investiții karmice predestinate

Taurii s-ar putea să se confrunte cu o situație pe care ei și-o doresc altfel decât cum e. Trebuie să descopere prioritatea, potențialul de bază, să se concentreze în mod deosebit pe anumite realizări.

Sectorul investițiilor e foarte benefic, majoritatea Taurilor fac investiții karmice predestinate, investiții de forță. Orice formă de inventivitate e binevenită. Ei oricum au reușit deja să uimească toată lumea prin ideile lor revoluționare și modul diferit în care fac lucrurile față de restul oamenilor.

Trebuie să descopere ce anume îi tensionează, niciun conflict nu e de ignorat. Trebuie să descopere ce persoană sau ce tipar de persoană îi agită. Va fi un tipar cu care vor trebui să colaboreze și nu trebuoe să lase acel conflict să-i agite.

Gemeni- Vigilență maximă

Pentru Gemeni această perioadă vorbește despre foarte multe marcaje karmice mai ales din punct de vedere financiar. Există un fel de cireașă de pe tort din punct de vedere financiar, acest Pluton pe Casa a opta acum pe grad anaretic. El atrage atenția asupra ultimelor reglaje, ultimele greșeli.

Gemenii au descoperit tipologia greșelilor pe care le fac în plan financiar, dar acum sunt ultimele teste. Trebuie să fie vigilenți, că se mai dau niște teste cel puțin până pe 23 martie. Deci să fie atenți ce gen de afaceri fac, cu cine interacționează în acest domeniu.

Urmează o perioadă frumoasă din punct de vedere profesional, una în care pot apărea protectori, persoane care îi ajută, le deschid drumuri, le devin mentori și le arată o direcție.

Alina Bădic, horoscop 29 ianuarie- 4 februarie: Rac- Atenție la zona financiară

Responsabilitate pe care și-o asumă față de persoanele la care țin, familie, oameni apropiați. Își asumă această responsavilitate de o manieră foarte favorabilă. Marcaje foarte importante legate de zona financiară. Pot vedea despre ce e vorba într-o investiție, o situație în care au fost foarte solicitați din punct de vedere financiar, o situație care i-a marcat.

Discuții importante cu parteneri de afaceri sau oameni cu care au o anumită formă de parteneriat. Tot ce ține de zona financiară trebuie urmărit cu foarte mare atenție.

Leu- Dezvoltarea unor capacități ezoterice

Un aspect care atrage atenția e faptul că Venus intră pe o Casă a misterului, acolo unde-l întâlnește pe Neptun. Neptun le-a tot dat Leilor în ultima vreme tot felul e valențe legate de tot ce ține de paranormal, dezvoltarea unor capacități ezoterice, extrasenzoriale, vise foarte puternice, călătorii în astral, contact cu lumea de dincolo.

O perioadă foarte interesantă din acest punct de vedere. Accesul lui Venus pe Casa a opta vorbește despre un exces pe această zonă, adică Leii vor putea să facă lucruri foarte armonios pe zona aceasta sau vor să se dezvolte în această direcție. E o perioadă foarte favorabilă care poate veni ca o lumină, mai limpezește lucrurile. Relaționarea cu partenerul de viață sau cu o altă persoană care dorește să le fie mentor, profesor capătă o altă valență, în sensul că această persoană, puțin mai dură în general, zilele acestea devine puțin mai umană, prietenoasă.

Pot face lucrui plăcute alături această persoană. Există activitate cu prietenii, cunoștințele și alte persoane, dar Leii trebuie să fie atenți. Consumă energie prea multă cu anumite persoane sau cu aspecte care nu sunt așa de importante. Trebuie să vadă ce fac greșit de se simt atât de devitalizați.

Fecioară- Stabilirea priorităților

Intrarea lui Venus în semn opus – el e foarte bine amprentat în Pești, dar e pe semn opus pentru Fecioară – vorbește despre o oglindă în care Fecioarele pot vedea lucruri. Parcă Universul le spune ce trebuie să facă și parcă văd în oglindă acel mesaj scris.

Persoanele care le îndrăgesc le pot transmite lucruri frumoase, importante. În schimb, multă muncă, responsabilitate, un anumit grad de uzură. Dar Saturn va părăsi curând Casa sănătății, deci vor simți o revitalizare și intră pe Casa cuplului din 7 martie.

De atunci Fecioarele vor fi responsabilizate pe zona parteneriatului. Până atunci, ele, ca toți ceilalți nativi, trebuie să-și stabilească prioritățile.

Alina Bădic, horoscop 29 ianuarie- 4 februarie: Balanță- Își descoperă un nou talent

Urmează câteva zile în care e bine să analizeze lucrurile, să vadă cum se pot pune mai bine în valoare. Sunt tot felul de afaceri pe care le pot face, dar care au un anumit grad de dificultate. Persoana iubită are o prestanță anume în viața lor, un mod de implicare cu totul și cu totul special.

Pentru toți nativii, zona în care e cel mai mare confort e casa pe care o ocupă în astrograma persoanlă Venus și Neptun. Trebuie urmărită această casă astrală în tema personală și acolo e un fel de zonă în care nu trebuie să muncim prea mult, o zonă care vine cu mult confort și bucurie. Pentru Balanță e vorba de Casa serviciului.

Balanțele sigur au descopeit că au un anumit talent, multe simt deja o vocație, și-au intrat pe misiune din punct de vedere profesional și e bine să continue pe zona aceasta. Pe cât de mult sunt solicitate în ce privește partenerul de viață, pe atât de mult au acest beneficiu pe plan profesional. S-ar putea să descopere un talent sau șefii să le descopere acest talent. Parteneriat care le permite expansiune.

Scorpion- Momente de cumpănă

Cel mai puternic marcaj e Pluton pe grad anaretic. Face un aspect frumos cu Neptun și se găsește pe un aspect zilele acestea puternic cu Luna. Prin urmare, trebuie să vadă ce îi scoate din cotidian. Pluton se asociază cu Venus și le dă un indiciu important legat de o prrsoană care le poate purta noroc sau îi poate ajuta.

Perioada subliniază niște cruci astrale, adică niște momente de cumpănă. Cu toții trebuie să vedem ce ne deranjează cel mai mult. Pentru Scorpioni, faptul că Venus și Neptun e pe semn prieten le dă șansa deosebită de a intra în conexiune cu oameni care le vorbesc sufletului lor, cu care sunt foarte compatibili, care îi pot ajuta pe o cale misterioasă. Cel mai periculos lucru în această perioadă e să pierdem contactul cu sufletul nostru, Acest lucru e valabil pentru toate zodiile.

Cine simte că pierde legătura cu propriul suflet trebuie să discute cu cineva foarte apropiat, cu un prieten. Pe undeva se simt foarte vitalizați. Încep ceva în forță, ceva care le face plăcere.

Săgetător- Revitalizare

Li se deschide drumul către ceva optimist, care vine să le vorbească despre o șansă, o speranță. Grație sextilului Soare – Jupiter întrevăd o rezolvare, o amelioare, o soluție la o problemă care până acum stătea în întuneric.

Revitalizare. Optimismul e foarte important, precum și relaționarea cu oameni optimiști, care au o viziune emancipată asupra vieții. Nu au voie să discute cu persoane pesimiste, introvertite, prăpăstioase, negatriviste. Trebuie să-și mențină un tonus bun, pentru a face lucruile în forță.

Ca pentru toate zodiile, există provocări, cruci de dus. În funcție de astrograma persoanlă, Săgetătorii trebuie să își dea seama care e acea cruce de dus. Ea vine la pachet cu slăbiciunea cea mai mare, cu zona în care nu au făcut lucrurile chiar ca la carte.

Alina Bădic, horoscop 29 ianuarie- 4 februarie: Capricorn- Moment delicat

Capricornii au șansa deosebită de a încheia proiecte, de a se lega de situații cu cei din jur care sunt foarte profitabile. Pot să stabilească lucruri care pe termen lung le aduc foarte multe beneficii. Aceste lucruri stau în balanță cu aspectele karmice.

Această perioadă să nu-i impacteze decât la nivel de înțelepțire, filosofic, nu la nivel de suferință, de traumă. Capricornii trebuie să iasă la lumină. E o perioadă delicată pentru ei, Pluton se găsește pe grad anaretic și răscolește mai rău tenebrele.

Unii nativi Capricorn vor ieși total schimbați după această perindare a lui Pluton prin semn, un Pluton care vrea să facă din ei o persoană mult mai evoluată.

Vărsător- Evaluarea destinului

Vărsătorii s-ar putea să se găsească în fața unei persoane care reprezintă ceva pentru ei, le spune lucrurile direct și le atrage atenția asupra unei element de destin, karmic. Trebuie să ia o hotărâre care se prezintă sub forma unei evaluări.

Destinul îi evaluează. E indicat ca Vărsătorii să se evalueze pe ei înșiși, să vadă ce anume i-a deranjat în trecut și dacă se raportează diferit acum față de aspectul care i-a tracasat. Dacă ei constată că sunt mai detașați și mai pozitivi, e bine, înseamnă că au evoluat.

În continuare sunt răscoliți de anumite lucruri și vor să descopere aspecte despre ei, vor să se regenereze într-un mod în care să devină altcineva decât ce au fost. Se poate acest lucru întâmpla prin interacțiune cu alții. perioada e destul de delicată și nu prea sunt liniștiți cu Pluton pe grad anaretic pe Casa a XII-a.

Pești- Maturizare și liniște sufletească

Neptun și Venus, planetele care pe undeva relaxează sufletul, sunt în semnul Peștilor. O perioadă foarte frumoasă și intensă, totodată, în plan emoțional. Dar și cu marcaje karmice, e evident.

Se pregătește intrarea lui Saturn în semn, o maturizare de care aveau nevoie. A venit momentul să se gândească ce cui datorează, să se împace cu anumite elemente de destin. Atenționarea cea mai importantă e să-și găsească liniștea sufletească. Este ultima lună cu Saturn pe Casa liniștii sufletești, această legătură foarte puternică cu trecutul karmic.

Neptun în semnul lor vorbește și despre o orientare pe care Universul le-o dă, Universul vine și-i ajută prin vise, intuiție, stări și emoții. Peștii trebuie să se conecteze cu lucrurile frumoase din viața lor. Acum a intrat și Venus în semn, ceea ce însemană că vor avea acces la o zonă care le face plăcere, îi relaxează, le aduce beneficii. Vor apărea foarte mult elemente în ajutorul lor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel