sâmbătă, iulie 2, 2022

Ei bine, este timpul să vorbim despre predicții pentru 2022, iar tema numărul unu este schimbarea.

Și într-un fel, totul este pe cale să se schimbe.

Dacă te gândești unde ne aflăm, au trecut 14 ani de la criza financiară din 2008 și am trecut printr-o transformare digitală, o hiper-creștere economică, un boom bursier, rate ale dobânzilor extrem de scăzute și o disponibilitate enormă de capital.  Am asistat la investiții uriașe în industria tehnologiei, la apariția criptomonedei și a blockchain-ului, la nașterea telecomunicațiilor 5G, la utilizarea pe scară largă a vehiculelor electrice și a stațiilor de încărcare și a dispozitivelor mobile mai puternice decât supercomputerele.

Te-ar mai interesa: Bila leneșă, tratament naturist. Medic: „Fac...

Personal, avem camere video pe fiecare dispozitiv și casele noastre au devenit studiouri de film. În dezavantaj, am trecut prin perturbări ale sistemului nostru politic, amenințări la adresa sentimentului nostru de incluziune și apartenență, o problemă tot mai mare a lipsei de adăpost și un sentiment că inegalitatea veniturilor ar putea fi mai gravă ca niciodată (trei miliardari au zburat în spațiu pentru a se distra).

Pe partea pozitivă, observăm o creștere a nivelului de trai, pe măsură ce munca flexibilă și noile modele de angajare se generalizează, iar salariile cresc cu siguranță. Companiile descoperă că plata oamenilor mai mult nu reduce profiturile. Chiar și companiile care țin banii, precum Amazon.com, cresc salariile.

Te-ar mai interesa: Avertismentul unui medic: Nu vă autodiagnosticați!...

Ultimii doi ani au fost dominați de un eveniment fără precedent după altul – dar având în vedere numărul de tranzite planetare rare și tumultuoase care au avut loc în 2020 și 2021, nu este prea surprinzător. Din fericire, momentele astronomice remarcabile din 2022 par un pic mai strălucitoare și mai pline de speranță, iar previziunile majore ale astrologiei din 2022 par mai optimiste decât au fost în anii trecuți. Nu toate sunt curcubee și soare, dar au loc câteva treziri și schimbări puternice la care toate semnele zodiacale le pot aștepta cu nerăbdare.

Te-ar mai interesa: VIDEO șocant. Momentul în care o turistă este omor...

Ce se va întâmpla în 2022?

În primul rând, vom fi pe o piață a muncii foarte strânsă.

Astăzi sunt aproape 14 milioane de locuri de muncă deschise în Statele Unite și ar putea fi 20 de milioane deschise în 2022. Va fi foarte greu de angajat și așa cum discutăm în Raportul de previziuni, vă veți concentra eforturile de recrutare pe angajarea internă, redistribuirea oamenilor în cadrul companiei, perfecţionarea competenţelor şi ceea ce eu numesc „recrutare centrată pe om”. Veți angaja oameni pe baza abilităților și aptitudinilor, nu doar a experienței.

Te-ar mai interesa: Cum știi că nu mănânci destule proteine. Cinci sem...

Piața muncii se va schimba. Numărul masiv de oportunități va atrage oamenii pe piața muncii, ducând la creșterea ratei de participare a forței de muncă. Și asta înseamnă că veți avea o gamă mai diversă de candidați de la care să vă procurați. Asta nu înseamnă că angajarea va fi ușoară, deoarece oamenii se simt foarte împuterniciți.

Privirea asupra astrologiei anilor 2020 și 2021 este amețitor, dar ne ajută să înțelegem ceea ce va urma în 2022. Mulți astrologi au avertizat că 2020 ar putea fi un an tumultuos, deoarece a fost plin de aliniamente planetare semnificative – inclusiv o rară conjuncție Saturn/Pluto în Capricorn, care a avut loc la începutul pandemiei, precum și Marea Conjuncție a lui Jupiter și Saturn, care a anunțat o perioadă de schimbare colectivă și gândire neconvențională, care este uneori denumită Epoca Vărsător.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: Așa îți calculezi porția corectă de ...

Astrologia anului 2021 a fost marcată de o serie de pătrate Saturn/Uranus care provoacă autoritatea, care apar doar la fiecare 20 de ani. Pe scurt, 2020 a adus o mulțime de tulburări, în timp ce 2021 ne-a cerut să găsim stabilitate într-o lume nouă. Dar în 2022, putem aștepta cu nerăbdare iluminare, străluciri și unele renașteri serioase, datorită unor aliniamente interesante ale lui Jupiter, Nodurilor Sorții și chiar a câtorva retrograde utile.

Un an puternic pentru a-ți manifesta visele

Jupiter este planeta care guvernează abundența, creșterea și manifestarea – iar în 2022, ne poartă într-o călătorie super specială, plină de iluminare și noi începuturi magice. Începem lucrurile cu Jupiter în semnul transcendent de apă Pești până pe 10 mai (și din nou de la 28 octombrie până la 20 dec.). Acest tranzit eteric are puterea de a ne adânci emoțiile, de a ne intensifica creativitatea și de a aduce treziri spirituale incitante. Puterile expansive ale lui Jupiter sunt și mai puternice în Pești, deoarece este unul dintre semnele pe care această planetă le guvernează în astrologia tradițională.

Dacă speri la fulgerări de inspirație sau revelații spirituale bruște, ține-ți al treilea ochi deschis în jurul datei de 17 februarie, când Jupiter sextilează planeta copil sălbatic Uranus pentru prima dată în 10 ani. Și așteptați-vă ca vibrațiile de vis ale acestui tranzit să ajungă la un vârf eteric în jurul datei de 12 aprilie, când Jupiter se aliniază cu conducătorul modern al Peștilor, Neptun, pentru o uniune puternică în semnul lor de acasă, care nu a mai avut loc în 150 de ani.

Aceasta este o oportunitate minunată, una-în-o viață, de a vă îmbrățișa pe deplin latura spirituală sau de a vă sprijini în instinctele artistice, așa că profitați de această renaștere mistică.

Din 10 mai până pe 28 octombrie, Jupiter se va cufunda în Berbec – primul semn al zodiacului – care simbolizează un nou început puternic. Cu energia orientată spre creștere a lui Jupiter fiind filtrată prin lentila zodiacală îndrăzneață și încăpățânată a Berbecului, oferă o oportunitate de bun augur de a gândi mare, de a începe noi eforturi și de a face un salt de credință.

Urmărind Destine Neașteptate

Nodurile Nord și Sud – cunoscute și sub numele de Nodurile Soartei – intră într-un nou set de semne zodiacale pentru prima dată din 2020, pe măsură ce se mută în Taur și, respectiv, Scorpion, pe 18 ianuarie. Această schimbare marchează o nouă schimbare: set de eclipse pe axa Taur/Scorpion care vor domina 2022, aducând revelații și schimbări bruște în relație cu lucrurile pe care le prețuim.

În astrologie, nodurile destinului sunt legate de destinul nostru, misiunea vieții și adevărata chemare – așa că, de fiecare dată când nodurile sunt activate, ni se cere să ne concentrăm asupra spre unde ne îndreptăm și pe ce trebuie să lăsăm în urmă.

Anul acesta, calea noastră s-ar putea răsuci în moduri total neașteptate, deoarece Nodul Nord se va alinia cu planeta imprevizibilă Uranus pe 26 iulie, ceea ce se întâmplă doar la fiecare 15 ani.

Această conjuncție ar putea aduce fulgere de perspectivă despre viitorul nostru sau explozii bruște de inspirație care ne-ar putea naviga într-o direcție nouă. În funcție de modul în care această aliniere interacționează cu harta natală, aceasta ar putea însemna o vară de schimbări serioase și incitante.

Energia Renașterii Abundă

Pluto este planeta transformării, iar în 2022, ne va oferi câteva oportunități semnificative – atât personal, cât și colectiv – de a crește și de a învia din cenușă. Planeta iubită Venus va petrece primele luni ale anului 2022 în Capricorn, unde se va alinia strâns cu misteriosul Pluto pentru o perioadă mult mai lungă decât de obicei, datorită sfârșitului său retrograd pe 29 ianuarie. Venus este o planetă personală care ne guvernează valori, relații și stima de sine, așa că atunci când se conectează cu Pluto pe parcursul lunii ianuarie – și din nou pe 3 martie, când doar conjuncția planetelor din 2022 se va desăvârși – vom putea să săpăm sub suprafața dorințelor noastre pentru a ne da seama ce are putere de durată și ceea ce trebuie să reconstruim în întregime.

O șansă de a străluci în relații

Planeta romantică Venus și planeta pasiunii Marte – numite uneori planete relaționale – ne oferă câteva oportunități de bun augur de a străluci și de a începe din nou în 2022 când vine vorba de chestiuni de dragoste.

Toate semnele zodiacale vor avea șansa de a apăsa butonul „resetare” din viața lor amoroasă pe 16 februarie și 5 martie, când Venus și Marte vor forma un aspect puternic de conjuncție. Uneori este nevoie de până la doi ani pentru ca acești iubitori cosmici să se ajungă unul pe altul în zodiac, dar în 2022, avem două șanse de a valorifica energia proaspătă a acestei alinieri.

Anul 2022 este plin de învârtiri planetare, dar două dintre cele mai emoționante implică iubita Venus și sexy Marte, ceea ce înseamnă că viața noastră amoroasă devine o strălucire. Începem anul cu Venus retrograd până pe 29 ianuarie, ceea ce ne cere să ne reevaluăm valorile și angajamentele relației noastre.

Și încheiem 2022 cu un Marte retrograd, care începe pe 30 octombrie și durează până la sfârșitul anului, și ne oferă șansa de a reflecta la ceea ce ne aprinde cu adevărat focul și ne însuflețește părțile pasionale.

Retrogradele capătă o reputație nu prea grozavă în lumea astrologiei, dar de fapt aduc oportunități încurajatoare de a revizui, reevalua și revizui căile pe care ne aflăm. Până la sfârșitul anului 2022, datorită acestor retrograde, ne vom simți cu toții mult mai clari despre ceea ce ne dorim de la iubire.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private