joi, iunie 1, 2023

Predicții RUNE 1-7 mai. Anunțul lui Mihai Voropchievici pentru ACEȘTI nativi: Stați pe o pojghiță subțire de gheață. Amânați, căci nu e nicio problemă.

Numerologul Mihai Voropchievici vine cu cele mai așteptate previziuni pentru prima săptămână din luna mai!

Este o săptămână cu multe atenționări, pentru Berbeci, Tauri, Scorpioni, Săgetători și Capricorni. Pe de altă parte, Gemenii, Peștii, Fecioarele și Vărsătorii au parte de o săptămână specială, cu multe surprize și ajutor divin.

Te-ar mai interesa: Simptome de accident vascular cerebral. Nu ignora ...

Iată mai jos, predicțiile runelor pentru săptămâna 1-7 mai, pentru toate cele 12 zodii, potrivit fanatik.ro.

Predicții RUNE 1-7 mai: Berbec- Mesaj dublu

Berbecii primesc un mesaj dublu. În primul rând, sunt sfătuiți să se relaxeze. Cineva foarte apropiat se va bucura de o sănătate excelentă în intervalul 1-17 mai 2023! Singura veste rea e că tind să își facă griji din te miri ce.

Taur- Greutăți financiare

Taurii au o săptămână mai grea. E nevoie ca nativii din zodia Taur să dea dovadă de forță, putere și tărie. Runa le spune să fie rezistenți, căci săptămâna care vine e mai grea din punct de vedere financiar, dar și al sănătății. Va trece și perioada asta complicată.

Te-ar mai interesa: Nu reușești să dormi noaptea? Lipsa acestui nutrie...

Gemeni- Renaștere pe toate planurile

Gemenii sunt atenționați că de acolo de Sus sunt pregătiți pentru o viață nouă. Apare o revigorare și o renaștere în planul tuturor disponibilităților. Și financiar va fi la fel.

Predicții RUNE 1-7 mai: Rac- Cadou surpriză

Răcușorul va primi vești bune în intervalul 1-7 mai 2023. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau chiar o sumă frumoasă de bani. Dacă sunt astfel de vești bune, să ne bucurăm împreună cu nativii din Rac.

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă că ai deficit de potasiu – m...

Leu- Cineva se gândește la voi

Pentru Leu, runa spune că este aproape o certitudine faptul că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou minunat.

Fecioară- Protecție divină

Fecioarele au o săptămână în care sunt protejate. Se vor simți în siguranță, vor fi ferite de toate atacurile forțelor malefice înconjurătoare. Cu alte cuvinte, în perioada 1-7 mai, Fecioarele au protecție divină totală.

Predicții RUNE 1-7 mai: Balanță- Călătorii

Balanțelor, sunteți pregătiți să vă faceți bagajele? Astrele vă anunță o călătorie! Numai vreme bună să fie!

Te-ar mai interesa: Bolnavii de cancer dau în judecată Ministerul Sănă...

Scorpion- Atenționare specială

Scorpionii au o săptămână mai anevoioasă. Sunt pe o pojghiță subțire de gheață. Deci, fiți extrem de prudenți cum acționați, cu cine vorbiți, ce angajamente vă luați și ce afaceri doriți să faceți. Amânați, căci nu e nicio problemă orice acțiune.

Săgetător- Lasă trecutul în urmă

Săgetătorii primesc un sfat frumos! Sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Totodată, să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună decât cea precedentă.

Te-ar mai interesa: LISTA medicamentelor noi care pot fi comercializat...

Predicții RUNE 1-7 mai: Capricorn- Răbdare

În schimb, Capricornilor, runa le șoptește că trebuie să aibă răbdare. Să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pentru cei care știu să aștepte. Pentru ei e mai greu, căci sunt în continuă acțiune. Ei vor să realizeze lucruri mereu.

Vărsător- Mesaj care le poate schimba viața

Vărsătorii vor afla un adevăr important ce le poate schimba sau marca viața. Acest adevăr ține de acțiunile lor precedente. În funcție de cum au acționat, pot primi niște înștiințări, comunicări, adevăruri extrem de importante, care pot veni cu schimbări în viața lor.

Pești- Răsfățații zodiacului

Peștii îl au pe Wunjo! Ei câștigă pe toate planurile și ar fi bine să fie siguri. Au o săptămână foarte bună, în care tot ce își propun va deveni realitate. Peștii, sunt, de altfel, de multe ori ocrotiți de cele rele, doar că în perioada 1-7 mai vor avea parte de un dram mai mare de noroc ca niciodată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private