Sari la conținut

Predicțiile clarvăzătoarei Baba Vanga pentru 2023 sunt ȘOCANTE

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Celebrul mistic bulgar – predicțiile lui Baba Vanga, au devenit mai populare decât Nostradamus.

Baba Vanga, cunoscută drept „Nostradamusul Balcanilor”, a susținut că poate vedea în viitor, în ciuda faptului că este oarbă de la vârsta de 12 ani. Baba Vanga prezisese mai devreme accidentul tragic în care a fost ucisă prințesa Diana din Marea Britanie, atacul terorist din 11 septembrie, tragedia gazelor de la Cernobîl și multe alte incidente care au devenit adevărate.

Cele mai multe dintre predicțiile ei sunt catastrofale, menite să aducă schimbări radicale în evoluția omenirii. Predicțiile pentru 2023 sunt departe de a fi optimiste:

Distrugerea Statelor Unite ale Americii:

Marea națiune de peste ocean va fi distrusă.

Continentul american va fi inundat în cea mai mare parte își va pierde coloniile din est.

SUA va fi devastată de cutremure, furtuni și valuri mari de apă, care vor duce după ele sărăcie și boală.

Apele oceanului se vor revarsa si vor inunda și multe alte țări, astfel încât toate orașele de coastă vor trăi cu frică. Mulți oameni vor fi distruși de valuri, iar cele mai multe viețuitoare vor fi ucise, iar cei care scapă vor fi de o boală oribilă.

Biden va fi ultimul președinte american:

Biden, cel de-al 46-lea președinte al SUA, a preluat funcția în locul lui Trump în 2020. Clarvazatoarea de origine bulgară, președintele Joe Biden va fi ultimul președinte la Casa Albă.

Baba Vanga a prezis că SUA vor intra într-o criză economica, care va culmina cu un război civil.

Din cauza crizei cauzate de pandemia de virus între 2020-2022 si a amenințărilor cu un război nuclear din partea Rusiei din 2022, acest război civil pare să izbucnească în curând.

Rușii vor prelua Europa în 2023

Înainte de a muri, Baba Vanga a mai susținut că „o invazie a rusilor extremiști” în Europa va avea loc în 2023, iar continentul nostru se va confrunta cu atacuri chimice din partea acestora.

Cutremure devastatoare din întreaga lume

În 2023, orbita Pământului se va schimba ușor, ceea ce ar putea afecta activitatea seismică și vulcanică din întreaga lume.

Un fenomen similar a avut loc în 1963. Atunci au avut loc două cutremure de peste 8 grade și cincisprezece de 7 grade și 7+ grade.

În acest an, influența gravitațională a planetei masive Jupiter, combinată cu activitatea seismică și vulcanică, va duce la modificări subtile în orbita Pământului.

China va conduce lumea

„Un dragon puternic va pune mâna pe omenire. Cei trei giganți se vor uni… Oamenii vor avea bani roșii. Văd numerele 100, 5 și multe zerouri”, a prezis Baba Vanga.

„Dragonul” poate fi China, care ar putea deveni o superputere. Cei trei giganți ar putea fi Rusia, India și China. În ceea ce privește banii, bancnotele de 100 de yuani și de 5000 de ruble sunt roșii.

Omenirea va elimina cancerul

În 2023, va fi descoperit un tratament împotriva cancerului. „Va veni ziua în care cancerul se va lega cu lanțuri de fier”, a prezis celebra Baba Vanga.

Medicamentul minune împotriva cancerului va conține mult fier.

” Mulți oameni vor suferi” cand un asteroid va lovi Pamantul

Problemele cu care se vor confrunta oamenii ar putea veni și „din cer” anul viitor – un asteroid uriaș care cade din spațiul cosmic, provocând daune majore Terrei.

Sfârșitul lumii in 2023?

Baba Vanga nu a prezis că lumea nu se va sfârși în 2023 – mai avem încă 3.058 de ani de trecut.

Celebra clarvazatoare oarba a prezis că lumea nu va mai fi începând cu anul 5079.

Cu toate acestea, prezicatoarea a spus că „evenimente devastatoare” vor avea loc în 2023.

Ea a prezis: „Asistăm la evenimente devastatoare care vor schimba soarta și destinul umanității”.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: