Sari la conținut

Predicțiile cutremurătoare ale lui Nostradamus pentru 2022. Deja încep să se adeverească. ”Timp de 40 de ani, nu se va vedea…”

Predicțiile lui Nostradamus pentru 2022. Nostradamus, doctor, astrolog și clarvăzător francez și-a publicat faimoasa și larg citată carte „Les Prophéties” în 1555. Plină de predicții poetice, cartea prevestește venirea războaielor, dezastrelor naturale, asasinatelor, atacurilor nucleare și revoluțiilor.

Denumit în mod adecvat profetul pieirii de către contemporanii săi, Nostradamus era departe de a a avea o perspectivă de viitor luminoasă. Inspirat de textele biblice și de propria sa traumă din timpul ciumei, proza ​​lui este plină de cuvinte precum ciumă, foamete, sânge, durere și foc, scrie nytimes. 

Un asteroid care va sfârși lumea

La fel ca oracolul de la Delphi, predicțiile lui Nostradamus sunt, în mod intenționat, vagi și deschise la nenumărate interpretări. Pentru 2021, el a făcut aluzie la debutul unei apocalipse zombie, scriind: „Puțini tineri: pe jumătate morți”. Sumbru, nu? Nu, dacă te gândești la posibilitatea ca Nostradamus să ne avertizeze că nu trăim cu adevărat, ci pur și simplu existăm. El a profețit, de asemenea, că 2021 va produce un asteroid care se sfârși lumea, lucru care nu s-a întâmplat.

Predicțiile lui Nostradamus pentru 2022

Inteligența artificială ne va acapara

Nostradamus a prezis că inflația și foametea ne vor acapara în 2022, scriind: „Prețul grâului atât de mare / Că omul este agitat / Semenii săi să mănânce în disperare”. Un adevăr uman esențial este că oamenilor le este foame și apoi devin răi – și cu inflația din SUA cea mai mare din aproape patru decenii, avertismentul se dovedește, până acum, a fi adevărat.

Nostradamus scria: „Luna în plină noapte peste muntele înalt / O vede noul înțelept cu creier singuratic / De ucenicii săi invitați să fie nemuritori /Privirea spre sud. Mâinile în sân, trupurile în foc.”

Deși, este ușor confundat cu versurile lui Björk, acel pasaj pare să facă referire la escaladarea inteligenței artificiale. Elon Musk, Persoana Anului din revista Time și un extraterestru fără echivoc în sine, s-a apucat de crearea de roboți și și-a mutat sediul în sud, în Austin, Texas. Alte dovezi că omul este destinat să fie depășit de mașini nemuritoare pot fi găsite în învățăturile profetului Jared Leto.

Dezastre naturale

Loviturile grele continuă să vină. Predicțiile lui Nostradamus sunt legate de evenimente astrologice mai mult de ani calendaristici și, de ceva timp, devotații apocalipsei așteaptă o explozie nucleară care va declanșa schimbări climatice severe.

Pe baza acestui pasaj: „Timp de patruzeci de ani curcubeul nu se va vedea / Timp de 40 de ani se va vedea în fiecare zi / Pământul uscat vadveni mai uscat / Și vor fi inundații mari când se va vedea”, putem afirma că vin secete și inundații de proporții pedepsitoare, din punct de vedere biblic. Judecând după seceta istorică din această vară și seceta extremă din Chile, pedeapsa ar putea fi deja asupra noastră.

Atacuri nucleare

Dacă la toate cele de mai sus adăugăm revelația recentă potrivit căreia China ar fi înarmată, periculoasă și gata să lanseze o lovitură nucleară care ar putea cauza lipsuri cataclismice de apă, lucrurile devin și mai înfricoșătoare.

Pe lângă prognoza inflației, Nostradamus prevestește și creșterea criptomonedelor în acest an. „Copiile de aur și argint umflate / Care după furt au fost aruncate în lac / La descoperirea că totul este epuizat și risipit de datorie / Toate scripturile și obligațiunile vor fi șterse .”

Aurul este în prezent în creștere și mai mulți ingineri și directori din Silicon Valley își părăsesc pozițiile la nivel înalt pentru a-și uni forțele în startup-urile cripto. Coincidență sau profeție confirmată?

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel