Sari la conținut

Premieră în lumea modei! Sofia Jirau, primul model Victoria’s Secret cu sindrom Down: „M-am născut pentru asta!”

Sofía Jirau - Puerto Rican Model, 24, Becomes First Victoria’s Secret Angel with Downs Syndrome: https://www.instagram.com/p/CZ9QN6QLslx/

Premieră în lumea modei! Sofia Jirau, primul model Victoria’s Secret cu sindrom Down: „M-am născut pentru asta!”

Sofía Jirau a făcut oficial istorie, devenind primul model Victoria’s Secret cu sindrom Down. Modelul portorican în vârstă de 24 de ani a împărtășit vestea pe rețelele sociale, alăturându-se brandului de modă, alături de alte 17 femei, pentru o nouă linie și campanie de lenjerie intimă, Love Cloud Collection, o colecție de lenjerie de zi cu zi.

Alături de o fotografie alb-negru cu ea modelând un sutien Victoria’s Secret, Jiaru a mulțumit companiei pentru că a văzut-o drept un model „fără limite”.

Cariera ei a explodat după ce și-a făcut debutul pe podium la Săptămâna Modei de la New York, în februarie 2020. De atunci, treptat, a atras atenția prin abilitățile ei.

Premieră în lumea modei! Sofia Jirau, primul model Victoria’s Secret cu sindrom Down: „M-am născut pentru asta!”

Jirau a lansat, de asemenea, o campanie proprie în limba spaniolă numită „Fără limite” pentru a demonstra capacitatea persoanelor cu sindrom Down de a-și atinge obiectivele, în ciuda stării lor.

Modelul portorican le-a spus celor aproape 200.000 de urmăritori de pe Instagram că nimic nu o face mai fericită decât să vadă sprijinul compatrioților săi.

Într-o zi l-am visat, am muncit pentru el și azi este un vis devenit realitate. În sfârșit pot să vă spun marele meu secret”, a scris Jirau.

„Sunt primul model al Victoria’s Secret cu sindrom Down! Îți mulțumesc Victoria’s Secret pentru că mă vezi ca un model care are #NoLimits și mă faci parte din campania inclusivă Love Cloud Collection”, a adăugat ea. „În interior și în exterior, nu există limite”.

Sofia Jirau: la modelo con síndrome de down en el Fashion Week de Nueva York | Vogue

Jiaru și-a început cariera în Puerto Rico în 2019, înainte de a-și face debutul în modeling la Săptămâna Modei de la New York, în 2020.

„Când eram mică, mă priveam în oglindă și spuneam: „Voi fi model și femeie de afaceri””, a spus ea pentru PEOPLE la acea vreme.

La NYFW, ea și-a putut prezenta talentele pe o scenă internațională, făcând model pentru Marisa Santiago la prezentarea pe podium a designerului de rochii. Mai târziu, ea le-a spus urmăritorilor ei de pe Instagram: „M-am născut pentru asta și vreau să arăt lumii că am tot ce are nevoie un model pentru a străluci”.

Sindromul Down este o afecțiune care apare atunci când o persoană se naște cu un cromozom suplimentar, care are ca rezultat modificări ale modului în care se dezvoltă corpul și creierul, ceea ce poate provoca provocări atât mentale, cât și fizice.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel