Sari la conținut

Presa din Spania șochează: „Rafael Nadal s-a întâlnit, în secret, cu Shakira”

Sursă FOTO: Romania TV

Shakira este protagonista diverselor știri din presa internațională, datorită detaliilor apărute despre noua relație dragoste pe care Gerard Piqué, fostul său partener, o are cu Clara Chía Martí, o tânără de 23 de ani cu care a fost văzut in public.

Shakira a avut o aventură cu Nadal?

Recent,Jordi Martin a fost intervievat de gazde pentru a afla detalii despre viața personală și internă a cântăreței pop.

Expertul, care cunoaște îndeaproape realitatea artistului mondial, a lansat dezvăluiri despre fațetele amoroase prin care a trecut artista, scrie Semana.

Cu această ocazie, subiectul presei internaționale este axat pe declarațiile făcute de un celebru ‘paparazzi’ spaniol, pe nume Jordi Martín, care a asigurat că artista columbiană a avut o aventură cu celebrul tenismen spaniol, Rafael Nadal, în anul din 2009.

Potrivit acestuia, dragostea dintre faimoși, s-ar fi produs în timpul înregistrărilor videoclipului ‘Gitana’, în care tenismenul a fost protagonist și în care se văd scene foarte senzuale și afectuoase.

Citeste si:

„Shakira a făcut un videoclip la aceleași date pe care mi le spui, dar nu s-a implicat cu Alejandro Sanz, s-a implicat cu o persoană egală sau mai faimoasă decât Alejandro Sanz. Este o persoană cu renume mondial”, a spus Jordi, concentrându-se pe faptul că a existat „o idilă”.

Sursă FOTO: PlaySport

„Este o persoană cu renume mondial, este un sportiv de nivel înalt și este considerat unul dintre cei mai buni trei sportivi din istorie”, a adăugat jurnalistul în descriere, aruncând indicii despre Nadal.

În ciuda faptului că nu există dovezi care să verifice aceste speculații, Martin afirmă că este sigur că spaniolul și interpreta „Waka Waka” au trăit un moment fierbinte în timpul înregistrării videoclipului „Gitana”, una dintre melodiile care a apărut în 2010, și în care ambii au fost protagoniștii diverselor scene pasionale.

Potrivit jurnalistului, Shakira a fost de câțiva ani victima infidelităților fotbalistului, dar toată situația s-a complicat la sfârșitul anului 2021, așa că atunci s-a provocat și o ruptură între cei doi, ajungând în cele din urmă la divorț.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.