sâmbătă, decembrie 10, 2022

Președintele Klaus Iohannis, nevoit să-și dea masca jos. Dialog inedit la secția de votare. „Asta e bine sau nu e așa de bine?”

Astăzi, la ora 9.00, președintele Klaus Iohannis a votat pentru alegerile parlamentare, la Liceul „Jean Monnet” din București.Cu toate că mesajele autorităților recomandă populației să se dezinfecteze pe mâini și înainte și după actul votului, șeful statului a uitat, însă, să se dezinfecteze pe mâni, după ce a ieșit din cabina în care și-a exprimat opțiunea electorală.

Te-ar mai interesa: De ce e normal să răcim mai des iarna și care e pa...

Partea interesantă a exercitării votului, însă, a fost dialogul pe care l-a avut cu un membru al Comisiei Electorale. Conform legii, fiecare votant trebuie să fie identificat, chiar dacă masca este obligatorie.

Președintele Klaus Iohannis, nevoit să-și dea masca jos

Astfel, toți cetățenii care vor să-și exprime dreptul la vot trebuie să coboare masca de pe față pentru câteva secunde, pentru a se face comparația cu buletinul. Prin urmare, la rândul său, Klaus Iohannis a fost nevoit să-și dea jos masca în momentul în care a fost necesară identificarea, pentru a putea vota.

Președintele României a fost rugat de reprezentanta secției de votare să-și dea masca jos pentru identificare.

Te-ar mai interesa: „Nu văd”. Judi Dench se luptă cu o boa...

„Iohannis Klaus Werner. Acum, să vă dați jos masca. Sunteți Klaus Iohannis, președintele României,” a spus reprezentanta secției de votare care l-a preluat pe Iohannis.

„Asta e bine sau nu e așa de bine?” a fost replica președintelui.

„Depinde din ce punct de vedere privești”, a fost răspunsul reprezentantei secției de votare. 

După acest episod, liderul de la Cotroceni a ieșit afară și a făcut câteva scurte declarații, potrivit Antena 3. El i-a îndemnat pe română să meargă și să voteze.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: Aveți mâinile și picioarele reci tot...

„Este o zi extrem de importantă astăzi, Avem șansa de-a alege un Parlament mai bun, care realmente se ocupă de problemele Românilor și care face legi bune pentru România. Este important să mergem la vot, alegerile nu se câștigă în sondaj, se câștigă la urne. Fiecare vot contează, așadar dragi români, este foarte important, mergeți la vot!”, a declarat Klaus Iohannis.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private