marți, iunie 6, 2023

Președintele Ucrainei, dezamăgit de reacția Occidentului: Ne apărăm singuri țara. Eu și familia mea rămânem în Ucraina, nu suntem trădători.

Vineri dimineață, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis un mesaj, în care critică aliații pentru că „privesc de la distanță”, făcând referire directă la Statele Unite ale Americii.

Președintele Ucrainei, dezamăgit de reacția Occidentului: Ne apărăm singuri țara

„În această dimineață, ne apărăm singuri țara. La fel ca și ieri, cea mai puternică țară din lume a privit de la distanță”, a spus el într-un videoclip pe Facebook.

Te-ar mai interesa: STUDIU. Riscul de atac de cord scade „substanțial”...

„Rusia a fost lovită de sancțiuni ieri, dar acestea nu sunt suficiente pentru a scoate aceste trupe străine de pe pământul nostru. Numai prin solidaritate și determinare se poate realiza acest lucru”.

Zelenski a adăugat că poporul ucrainean continuă să reziste, „demonstrând un adevărat eroism. Inamicul a fost oprit în majoritatea direcțiilor. Sunt lupte în curs… Nu ne vom obosi”.

Zelenski și-a început discursul spunând că este „a doua dimineață a războiului total”.

La ora 4 a.m., forțele ruse au continuat să lanseze lovituri cu rachete pe teritoriul Ucrainei. Ei spun că vizează doar instalații militare, dar acestea sunt minciuni. De fapt, ei nu disting în ce zone își desfășoară activitatea”, a spus Zelensky.

Te-ar mai interesa: Slăbește cu dieta Uglov 5 kilograme în 10 zile! Di...

„Pe cerul de deasupra Kievului (în această dimineață), au fost bombardamente. A fost un incendiu la un bloc de locuințe. Astfel de atacuri asupra capitalei noastre nu au mai avut loc din 1941.”

Volodimir spune că Ucraina nu se teme să-și apere țara, dar nu se teme să vorbească despre neutralitate și garanții de securitate.

Războiul înjosește întreaga omenire: Putin trebuie să oprească toate atacurile și să revină la masă, este mesajul lui Volodimir Zelenski.

Te-ar mai interesa: Predicție înfricoșătoare. Baba Vanga: Anul în care...

„Eu și familia mea rămânem în Ucraina, nu suntem trădători”

„Azi am întrebat 27 dintre liderii Europei dacă Ucraina va intra în NATO. Am întrebat direct, dar toată lumea e speriată, nu am primit niciun răspuns.

Dar nouă nu e frică de nimic. Nu ne e frică să ne apărăm singuri țara, nu ne frică de Rusia, nu ne e frică să vorbim cu Rusia, nu ne temem să discutăm despre garanțiile de securitate pentru țara noastră. Nu ne e teamă să vorbim despre neutralitate. Nu suntem membri NATO în acest moment. Dar ce garanții putem noi să primim? Ți, ceea ce e mai important, ce țară ne poate oferi aceste garanții?

Te-ar mai interesa: Cum îți dai seama că ești în prag de infarct. Toat...

Eu rămân în capitala Ucrainei. Familia mea e deasemenea în Ucraina. Copiii mei sunt în Ucraina. Membrii familiei mele nu sunt trădători, sunt cetățeni ai acestei țări. Unde se găsesc ei în acest moment, nu pot să vă spun, nu am acest drept.

Potrivit serviciilor secrete, am devenit ținta numărul 1 a dușmanilor noștri. Iar familia mea este ținta cu numărul 2. Rușii își doresc să distrugă clasa politică a Ucrainei, începând cu capul statului”, a mai spus președintele Ucrainei.

Te-ar mai interesa: Fructul minune care te vindecă de cancer: Are efec...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private