luni, iunie 27, 2022

Bill Gates a făcut o profeție teribilă despre ceea ce urmează. În urmă cu o jumătate de an, miliardarul a prezis valul de infecții cu variola maimuței. Tot atunci acesta vorbea despre un atac bioterorist cu variolă.

Previziunea teribilă a lui Bill Gates: Ce se va întâmpla în următorii ani

Ce a spus Bill Gates în urmă cu 6 luni? Unul dintre cei mai bogați oameni din lume a prezis valul de infecții cu variola maimuței. Afaceristul a mai spus că o epidemie provocată de bioterorism ar fi mult mai gravă decât ce am experimentat până acum.

Te-ar mai interesa: Cel mai sănătos tip de brânză. Protejează ficatul ...

„Sper ca în următorii 5 ani să pot să scriu o carte intitulată ‘Suntem gata pentru următoarea pandemie’, dar va fi nevoie probabil de aproximativ un miliard pe an pentru un Task Force la nivelul Organizației Mondiale a Sănătății, cea care realizează supravegherea (bolilor, n.red.) și ceea ce eu numesc „joaca de-a germenii”, unde te pregătești, potrivit playtech.ro.

Previziunea teribilă a lui Bill Gates: Ce se va întâmpla în următorii ani

Spui ‘Ok, dacă un atac bioterorist ar duce variolă în 10 aeroporturi?’. Știi, cum ar reacționa planeta la așa ceva? Sunt epidemii care apar din cauze naturale și există epidemii provocate de bioterorism care ar putea fi mult mai grave decât ce experimentăm azi”, spunea Gates într-un interviu.

Te-ar mai interesa: David Popovici s-a întors acasă: Nu sunt obișnuit ...

Amintim că în 2021, Bill Gates susținea, într-un articol publicat pe blogul său, că tehnologia va dobândi o relevanţă enormă în combaterea pandemiilor viitoare. Miliardarul este de părere că ceea ce petrece în aceste momente va aduce schimbări pozitive în lume.

În materialul de pe blog, Bill Gates a vorbit despre David Moinina Sengeh, pe care l-a cunoscut pe când africanul studia ingineria biomecanică. În acest sens, evidenţiază modul în care Guvernul din Sierra Leone a reuşit să activeze un protocol de sănătate rezistent care a servit la strunirea coronavirusului, în ciuda neajunsurilor şi a dificultăţilor economice.

Te-ar mai interesa: De ce se tratează românii în străinătate. Profesor...

„David crede că experienţa Sierra Leonei în timpul epidemiei de Ebola din 2014 i-a pregătit mai bine pentru COVID-19. Oamenii din Sierra Leone au înţeles imediat cât de important era să ai virusul sub control. Populaţia a luat în serios restricţiile de carantină de la început. Drept urmare, ţara a menţinut numărul de cazuri relativ scăzut în timpul pandemiei”, notează Bill Gates.

Te-ar mai interesa: Detoxifiere. Ce reguli ar trebui sa respecti? Sfat...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private