duminică, februarie 5, 2023

Previziuni 2023. Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit ce suprize aduce noul an. Potrivit spuselor sale, 2023 este un an al spiritualității.

„Am ajuns în cel de-al şaptelea an. Noi am debutat într-un an unu cu emisiunea. Acum facem chiar şapte ani.

În anul 7, Universul face în aşa fel încât să ne trimită nişte linişte. Este anul în care începem să ne întoarcem cu 7 ani în urmă. Este un an de bilanţ intim.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre crizele de ficat. Ce semne apar câ...

O să ne dăm seama unde am greşit. Avem nişte aduceri aminte. Ne vin toate în cap. Dumnezeu te ajută să-ţi fie tot ţie bine. Ne uităm chiar şi la latura afectivă.

Apar şi mici divergenţe între semeni. Cei care au copii, se gândesc dacă au făcut tot ce au putut pentru ei. Se dezvoltă în copii şi dorinţele părinţilor.

Copiii au acum o altă viziune asupra vieţii. Vor face analiză şi reculegere undeva. Este anul în care vrând ne vrând trebuie să ne apropiem mult mai mult de spiritualitate.


Mihai Voropchievici: Este un an al spiritualităţii

Previziuni 2023. Nu înseamnă că trebuie să mergem la biserică zi de zi, dar trebuie măcar să citim.

Te-ar mai interesa: Rugăciune către Sfânta Agata, ocrotitoarea femeilo...

Forţa divină este cu noi în acest an. Ne face să devenim puţin mai buni. Să vedem ce se întâmplă în jurul nostru. Dacă avem mai mult, să dăm şi celorlalţi. O să simţim prezenţa forţei divine.

Începem să ne şi spovedim mai mult. O să vedeţi ce fluenţă de oameni va fi în curtea bisericii. Vom fi mult mai apropiaţi de acasă şi de divinitate.

Atât timp cât suntem sub oblăduirea Maicii Domnului şi a Mântuitorului, nu ne poate fi rău în acest an 7. Răul ni-l facem chiar noi. Cu ale noastre gânduri.

Te-ar mai interesa: Atenție! Unghiile care se exfoliază pot anunța o b...

Toată lumea se gândeşte la rău. Să nu mai gândim aşa. Să nu mai fim tensionaţi.

Anul 2023 este un an de pace. Pacea, totuşi, se apără cu sabia-n mână. Noi trebuie să luptăm pentru pace.

Un an 7 este an de pace, să ne dorim să avem pace şi să facem tot ce putem pentru asta.

Anul 2023 nu va fi mai uşor ca 2022. Anul viitor este an karmic. Este anul în care conlucrează şi Dumnezeu Tatăl şi Dumnezeu Fiul.

Te-ar mai interesa: Cât câștigă lunar cel mai bine plătiți medici de f...

Cei care simt că au făcut lucruri care nu ar fi trebuit, să îşi ceară iertare.

În 2023, banii vin din două oportunităţi. În prima şi în a doua jumătate a anului.”, a mai spus Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private