vineri, septembrie 30, 2022

Previziuni apocaliptice: Vin extratereștii, iar președintele Biden va fi revocat din funcție. „Călătorul în timp” spune că vine din anul 2906.

Un utilizator Tik Tok a devenit viral în urma previziunilor pe care le aruncă în mediul online.

Persoana din spatele contului TikTok ”@timevoyaging” susține că Pământul urmează să fie vizitat de extraterești. Tiktoker-ul susține că el călătorește în timp, din anul 2906 și informează omenirea cu privire la viitoare evenimente care vor lovi planeta Terra.

Te-ar mai interesa: Recomandările lui Arafat în cazul unui atac nuclea...


Previziuni apocaliptice: Vin extratereștii, iar președintele Biden va fi revocat din funcție

Acesta a mai spus, de asemenea, că există o altă lume găsită ascunsă în interiorul lumii noastre sau că există monștri în adâncul oceanelor, care pe 12 mai 2023 vor ieși la suprafață și vor ataca orașele.

Persoana ”venită din timp” mai avertizează omenirea cu privire la ziua scrierii, primul incident urmează să aibe loc în octombrie, după spusele utilizatorului, iar ultimul în luna ianuarie.

Omul care se presupune că vine din viitor, având 900 de ani, are peste 76.000 de urmăritori și postează în mod regulat videoclipuri care avertizează planeta despre evenimentele apocaliptice care vor urma.

Te-ar mai interesa: Obiecte pe care să nu le ții niciodată în casă. Al...


Una dintre previziunile de pe internet este: „8 octombrie 2022: Un porc zombi scapă dintr-un laborator, ceea ce duce la infectarea a 60% din toți porcii din lume”.

Părerile utilizatorilor au fost împărțite, unii au fost îngroziți de ce au putut auzi, iar alții au crezut că majoritatea sunt nebuni de legat, relatează Mirror.co.

Printre previziunile călătorului în timp se numără și alte informații care au pus internetul pe gânduri.

  •  1 noiembrie 2022: sunt lansate fișiere clasificate despre extratereștrii care au aterizat pe Pământ.
  • 14 noiembrie 2022: 10 oameni primesc puteri de la soare , inclusiv telekineză, putere și altele.
  • 10 decembrie 2022: Președintele Biden va fi revocat din funcție din cauza unor probleme de sănătate. Kamala Harris își va asuma poziția de președinte SUA, devenind astfel prima femeie președinte.
  • 3 februarie 2023: un virus mortal eliberat din calotele glaciare va ataca persoanele sub 18 ani/

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private