joi, octombrie 6, 2022

Potrivit fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, Charles, devenit Regele Charles al III-lea, „a crescut la umbra reginei și știe exact care sunt parametrii de exercițiu ai mandatului Coroanei”.

Totuși, cum va arăta domnia Regelui Charles  al III-lea? Va continua să lucreze, fără să se oprească și să continue ceea ce mama lui a realizat în viața ei?

„50 de ani de ucenicie în ce îl privește pe Charles au fost suficienți pentru a înțelege parametrii de acțiune și limitele pe care regele și le poate permite”, a mai adăugat fostul ministru de Externe.

Te-ar mai interesa: Guma de mestecat. Mihaela Bilic: Remediu împotriva...

Așadar, Regele Charles știe exact care îi sunt îndatoririle regale. Regele va face schimbări, însă va duce Regatul Unit într-o direcție bună, poporul va fi mulțumit.

În calitate de Prinț de Wales, economiile strânse le-a donat diferitelor cauze umanitare. El crede în Dumnezeu și crede în credința pe care Henric al VIII-lea a creat-o, dar este foarte versat și în catolicism, precum și în islam și sikhism.

 Charles îmbrățișează fiecare religie și cultură

Când era mai tânăr se ruga într-un templu sikh din India și, în timpul Ramadanului, ospăta cu musulmanii la apusul soarelui. El îmbrățișează fiecare religie și cultură. De asemenea, a dansat, în pădurea tropicală, cu populația indigenă de acolo.

Te-ar mai interesa: Ne așteaptă un nou val al pandemiei? O actriță cel...

Aproape de împlinirea vârstei de 50 de ani, în noiembrie 1998, Charles se afla în Sheffield Jobcentre, unde s-a filmat comedia britanică, The Full Monty. Hugo Speer, care a apărut în film, l-a învățat pe Charles o parte din mișcările dansului din film. Acesta s-a alăturat distribuției, creând un moment istoric.

Petrecere inedită

Când Charles a împlinit 70 de ani, și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit. A invitat 70 de cititori The Sun care aveau aceeași vârstă cu el. Alături de Camilla, ducesa de Cornwall, a ținut un discurs generos.

Te-ar mai interesa: Poluarea, factor de risc într-o boală gravă...

De-a lungul anilor, Charles a vorbit despre importanța planetei, făcându-și adepții să nu mai mănânce carne, să folosească panouri solare și să conducă mașini hibride. Nimeni nu știe cât timp va conduce Casa Regală, însă, dacă va trăi la fel de mult ca mama sa, ar putea ajunge la 20 de ani de domnie.

Cum va evolua Casea Regală?

Charles va continua să lucreze, fără să se oprească și să continue ceea ce mama lui a realizat în viața ei. Regele Carol al III-lea va face Familia Regală mai accesibilă publicului. Circulă un zvon că acesta și-ar dori să transforme Palatul Buckingham într-un obiectiv turistic, fiind accesibil publicului 365 de zile pe an.

Te-ar mai interesa: Medicii avertizează: Sedentarismul UCIDE...

Familia Regală este într-o poziție foarte bună

De asemenea, Charles a declarat că se va baza mai mult pe fermele Ducatului de Lancaster pentru a finanța Familia Regală. Cu Charles, Familia Regală este într-o poziție foarte bună. Avem un rege excelent – un om căruia îi pasă de oameni și căruia îi pasă de datorie mai mult decât de orice.

Mi s-a promis un loc la încoronarea lui și va fi cea mai mare onoare să fiu acolo, la Westminster Abbey, pentru a-l vedea pe omul pe care îl cunosc de 40 de ani, cum este încoronat, a spus unul dintre editorii The Sun,citează EVZ.

Te-ar mai interesa: Atenție la ambalajul de aluminiu! Medicul Adina Al...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private