duminică, decembrie 4, 2022

Încă din anii 1800, Palatul Buckingham din Londra a fost reședința oficială a regalilor britanici. Chiar și regretata Regina Elisabeta a II-a a trăit în timpul domniei sale, până când s-a mutat la Castelul Windsor în timpul pandemiei de COVID-19, dar în cele din urmă a ales să rămână acolo permanent.

Acum  regele Charles al III-lea, care a devenit suveran pe 8 septembrie, ar trebui să se mute la Palat împreună cu Camilla, Regina Consort. Cu toate acestea, acest lucru s-ar putea să nu se întâmple în „viitorul apropiat” – sau vreodată, a raportat The Mirror.

Te-ar mai interesa: Mihaela Rădulescu dezvăluiri fără perdea despre vi...

Motivul pentru care cuplul ar rămâne la Clarence House – la o scurtă plimbare de Palat de-a lungul The Mall – atunci când sunt în Londra, este pentru că Palatul trece printr-un proiect masiv de renovare care ar putea dura până în 2027, a raportat Marie Claire. Conform estimărilor, costurile proiectelor sunt de peste 369 de milioane de lire sterline.

Atâta timp cât lucrările de renovare sunt în desfășurare, atât Regele Charles, cât și Regina Consort nu au „nu planuri” să se mute din Clarence House. Ei vor continua angajamente de la Clarence House așa cum au făcut-o în primele șase săptămâni ale domniei lor.

Te-ar mai interesa: Secret de la dr. Bilic. Cum ne păstrăm organismul ...

Raportul a adăugat că, deși renovarea s-ar încheia în cinci ani, cuplul regal – Charles și Camilla – s-ar putea să nu se mute niciodată la Palat. Citând o sursă, raportul spune că Regele Charles „nu îl vede (Palatul Buckingham) ca pe o viitoare casă viabilă sau o casă potrivită pentru scop în lumea modernă. El consideră că întreținerea acestuia, atât din punct de vedere al costurilor, cât și din perspectiva mediului. , nu este durabil.”

Te-ar mai interesa: Horoscop 4 decembrie. Fiarele de povară muncesc di...

Se pare că Charles și soția sa, Camilla, preferă să locuiască fie în Clarence House, fie în Highgrove House din Gloucestershire.

„Lui Charles îi place foarte mult Clarence House și toată lumea de acolo și nu este atât de atașat de Palatul Buckingham. Așadar, cred că dacă vor fi făcute tăieri de personal, se va întâmpla la Palatul Buckingham. Și nu se va muta acolo prea curând”, a declarat Charlotte Griffiths, expert regal.

Te-ar mai interesa: A fost călugăriță, dar a renunțat la hainele sfint...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private