Sari la conținut

Previziunile toamnei. Carmen Harra: Transformări uluitoare! Este un timp de cotitură

Sursă: Kanal D

Odată cu apropierea toamnei, Carmen Harra a lansat predicții pentru toți românii. Pronosticurile sale nu sunt foarte bune, întrucât se așteaptă noi majorări de prețuri, iar dificultățile materiale ale oamenilor nu se vor rezolva în această perioadă, spune clarvăzătoarea.

Aceasta crede că atenția va fi îndreptată către Vladimir Putin, Biden și Regele Charles, ca și în anii trecuți, când toate privirile erau îndreptate către marile personalități ale lumii. Totodată, este convinsă că 2023 reprezintă unul dintre ultimii 10 ani karmici.

“Problemele materiale nu se pot rezolva pe parcursul acestei perioade. Vor continua aspectele legate de inflație, vom vedea că prețurile continuă să se scumpească. Și asta nu e ceva care se poate rezolva pe parcursul anului care vine. Dar anul care vine are o forță, parcă o forță Divină neobișnuită. Atrăgând atenția asupra unor capete mari ale lumii, cum ar fi Biden, cum ar fi Prințul Charles și Papa de la Roma.

Sunt oameni pe parcursul acestei perioade care vom vedea că vor trece prin transformări uluitoare! Iată că așa cum am spus în 2021, 2022 atrage atenția asupra Reginei Angliei și asupra lui Putin. Toamna 2023 atrage atenția și asupra lui Putin, dar și asupra lui Biden, Regele Charles și asupra catolicismului. De aceea, din multe puncte de vedere este un timp de cotitură. Acest an a fost unul din ultimii 10 ani karmici. Are o semnificație majoră în evoluția noastră”, a transmis Carmen Harra, potrivit Ciao.ro.

Sursă: Kanal D

Previziunile toamnei

Toamna 2023 vine cu un timp inteligent. Energetic, este o perioadă care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție. Este o perioadă de revelație, este un timp în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm. O să pornim într-o altă direcție”, a mai explicat Carmen Harra, pentru sursa citată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.