marți, iunie 6, 2023

Primarul Capitalei, „proiect minune” realizat după 9 luni! Nicușor Dan și partenera lui au devenit, pentru a doua oară, părinți.

Se pare că, în ciuda contestațiilor ca nu prea s-a implicat in munca primariei, primarul Capitalei a avut o activitate prolifică, cel puțin în plan personal.

Nicușor Dan trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, după ce partenera sa și mama fiicei sale a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului.

Te-ar mai interesa: Semnul de cancer esofagian care apare după masă. A...

Primarul Capitalei, „proiect minune” realizat după 9 luni! Nicușor Dan și partenera lui au devenit, pentru a doua oară, părinți

Primarul Capitalei este în culmea fericirii, după ce i s-a născut băiețelul, iar anunțul a fost făcut chiar de acesta, pe pagina de Facebook.

„Miracolul s-a produs din nou. Sunt fericit să vă anunț nașterea băiețelului nostru.

Mulțumesc Mirabelei, care în toate lunile astea s-a ocupat de tot, eu fiind de la 9 la 9 la primărie, inclusiv multe week-end-uri, și și-a asumat să o facă în continuare.

Mulțumesc profesorului Peltecu și echipei de medici de la Filantropia pentru profesionalismul și afecțiunea cu care ne-au însoțit în acest parcurs.

Sănătate tuturor!”, a scris Nicușor Dan.

Te-ar mai interesa: De ce crește tensiunea noaptea. Hipertensiunea art...

Nicusor Dan a devenit tata pentru a doua oara Iubita edilului Capitalei ia daruit un baiat

 

Nicușor Dan a devenit tată pentru a doua oară joi, 26 mai 2022, dar nu a dat de veste nicăieri, așa cum a făcut-o acum șase ani, când s-a născut fiica sa, Aheea.

Potrivit unor surse, băiețelul politicianului s-a născut prematur, dar atât mama, cât și bebelușul se simt foarte bine. În acest moment, băiețelul se află la terapie cu suplimentare de oxigen.

Aheea, fetița lui Nicușor Dan s-a născut în timpul campaniei electorale de la alegerile locale, din anul 2016. Un an mai târziu, micuța era cea mai tânără protestantă care participa la o manifestație organizată în București și nici măcar nu știa acest lucru, potrivit fanatik.ro.

Te-ar mai interesa: Intrarea Coreei de Nord în OMS stârnește indignare...

La momentul respectiv matematicianul venise însoțit în Piața Victoriei de întreaga sa familie, bebelușul fiind ținut în brațe, acoperit cu o păturică.

„Am fost cu ea la roșia Montană, am fost la tribunal, îi creez amintiri”, spunea politicianul la acea vreme.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private