duminică, iulie 3, 2022

Aceste organe în formă de fasole joacă un rol critic în reglarea conținutului de sare, potasiu și acid al corpului. Aceste organe încearcă, în general, să vă avertizeze asupra afectării rinichilor înainte de apariția unor probleme de sănătate mai mari. La urma urmei, rinichii sunt organe vitale responsabile de eliminarea deșeurilor. Când funcțiile renale nu funcționează corect, toxinele se acumulează în corp. Cu cât diagnosticați mai repede leziunile renale, cu atât este mai eficient tratamentul dumneavoastră.

Te-ar mai interesa: Cât proteine sunt într-un ou? Sigur nu știai...

Durerea de spate

Durerea și disconfortul la nivelul spatelui inferior sunt unul dintre cele mai frecvente simptome ale sănătății renale slabe. Durerea poate începe pe una sau pe ambele părți; cu toate acestea, dacă nu este tratată, aceasta va afecta în general ambele părți într-o perioadă scurtă de timp. Acest disconfort se va ușura, în unele cazuri, ori de câte ori urinați.

Modalitatea de urinare

Un alt semnal de avertizare comun stă în modificările funcției urinare, cum ar fi un miros ciudat sau necunoscut, un aspect mai palid sau mai întunecat și o frecvență redusă sau crescută. Urina poate deveni brusc spumoasă sau poate deveni dureros să urinezi.

Te-ar mai interesa: Este postul INTERMITENT o metodă de slăbit? Răspun...

Dacă aveți oricare dintre aceste simptome sau descoperiți sânge în urină, este important să consultați imediat un medic.

Umflături

Atunci când rinichii nu funcționează corect și nu elimină eficient deșeurile din organism, pot provoca edeme sau umflături. Aceste fluide se pot acumula în mâini, picioare, pulpe, glezne și față. În cazuri extrem de grave, se poate dezvolta edem în plămâni și inimă.

Te-ar mai interesa: ”Demonii” care ne OTRĂVESC creierul. Vlad Ciurea :...

Probleme de piele

Rinichii care funcționează prost pot permite toxinelor să se acumuleze și să provoace uscăciune, erupții cutanate și mâncărime gravă.

Oxygen Failure

Una dintre funcțiile vitale ale rinichilor este de a produce eritropoietină, care este importantă pentru producerea de oxigen care transportă celule roșii din sânge. Lipsa celulelor roșii din sânge din organism poate duce la anemie sau d

Nivelurile scăzute de fier pot face persoanele să se simtă reci și înfrigurate chiar și într-un mediu cald, având și o stare de  slăbiciune cronică și oboseală. Oxigenul joacă multe roluri majore în corpul uman și, atunci când acesta nu este transportat corespunzător prin diferitele sisteme, toate organele suferă.

Te-ar mai interesa: Colesterolul marit: Cresterea se poate preveni?...

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private