duminică, decembrie 4, 2022

Prințul George, replică regală pentru un coleg care l-a scuipat: „Tatăl meu va fi rege, așa că mai bine…”

Prințul George, în vârstă de nouă ani, care este acum al doilea în linia de succesiune la tron, a avut o replică neașteptată după o ceartă cu unul dintre colegii săi de clasă.

Katie Nicholl, corespondent regal al Vanity Fair și unul dintre cei mai cunoscuți experți ai familiei regale britanice,  a menționat în cartea ei „The New Royals” că Prințul George i-a spus colegului său de clasă să „aibă grijă” deoarece „tatăl său va fi rege”.

Te-ar mai interesa: Gheața neagră”, extrem de periculoasă. Carambol cu...

Prince George tells Prince William he's 'too hot' in viral moment

Prințul George, replică regală pentru un coleg care l-a scuipat: „Tatăl meu va fi rege, așa că ar fi mai bine să…”

„Tatăl meu va fi rege, așa că mai bine ai grijă”, a spus prințul într-un avertisment către colegul său de clasă după ce acesta l-ar fi scuipat.

Mai mult, Nicholl a scris în cartea sa despre modul în care Prințul William și Kate Middleton și-au crescut copiii, Prințul George și Prințesa Charlotte, astfel încât aceștia să înțeleagă monarhia și „datoriile lor”.

„Ei își cresc copiii, în special prințul George, cu conștientizarea a ceea ce este și rolului pe care îl va moșteni, dar nu-și doresc să-i îngreuneze cu simțul datoriei”, a scris Nicholl.

Te-ar mai interesa: Horoscop 4 decembrie. Fiarele de povară muncesc di...

„George înțelege că într-o zi va fi rege și, când era un băiețel, după o ceartă cu colegii de clasă, a dat o replică regală, ce a rămas în istorie: „Tatăl meu va fi rege, așa că mai bine ai grijă”.

Robert Lacey, istoric și biograf britanic, autor al cărții „Battle of Brothers” („Bătălia Fraților”), a spus că în jurul a celei de-a șaptea aniversare, cuplul regal i-a spus prințului George că va deveni rege într-o zi și l-a informat despre rolul său de rege al Angliei.

Te-ar mai interesa: Mihaela Rădulescu dezvăluiri fără perdea despre vi...

„Scopul lui William ca tată a fost să îi ofere fiului său o educație normală, permițând în același timp ca ideea de monarhie să rămână relevantă și să țină pasul cu vremurile moderne”, a scris Lacey, potrivit rapoartelor.

Kate Middleton and Prince William Write Foreword for Kids' Puzzle Book

Care este linia de succesiune britanică?

După moartea Reginei, linia de succesiune britanică s-a schimbat. Potrivit The Guardian, după ce Regele Charles i-a succedat Reginei Elisabeta, Prințul William este acum moștenitorul aparent.

Te-ar mai interesa: Crește numarul celui mai agresiv val de infectii r...

1 Prințul William, 40 de ani

Fiul cel mare al regelui Carol și al Dianei este acum moștenitor și următorul în ordinea tronului.

2. Prințul George, nouă ani

Fiul cel mare al lui Kate și William, George, ia locul lui William ca al doilea în rândul său pentru a deveni următorul monarh britanic.

3. Prințesa Charlotte, șapte ani

După moartea străbunicii sale, Charlotte, în vârstă de șapte ani, devine cea mai înaltă femeie regală în ceea ce privește succesiunea.

Te-ar mai interesa: Rețeta zilei: Cimbru, busuioc și mărar, elixir pen...

4. Prințul Louis, patru ani

Cel mai mic copil al lui Kate și William a devenit cunoscut mai ales după sărbătorile jubileului reginei.

5. Prințul Harry, 37 de ani

El are o nouă viață în California, dar Ducele de Sussex este încă al cincilea în linia de succesiune a tatălui său.

6. Prințul Archie, trei ani

Cel mai mare dintre copiii lui Harry și Meghan s-a născut la Londra.

7. Prințesa Lilibet, 15 luni

Numită după străbunica ei, Lillibet a cunoscut-o pentru prima dată pe Regina în această vară.

8. Prințul Andrew, 62 de ani

Ducele de York a fost lipsit de atribuțiile regale după soluționarea procesului Virginia Giuffre, dar se află încă în linia oficială de succesiune.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private