Sari la conținut

Prințul Harry, îngrijorat că istoria s-ar putea repeta. ”Mi-am pierdut mama și acum văd cum soția mea devine victima acelorași forțe”

Prințul Harry a făcut declarații referitoare la modul în care presa tabloidă, din Marea Britania, o tratează pe soția sa, Meghan Markle. 

Ducele de Sussex a emis un comunicat de presă în care condamnă tabloidele că au pornit o campanie de denigrare împotriva lui Meghan Markle care a escaladat în ultimul an, în timp ce Ducesa era ănsărcinată și după nașterea lui Archie. Harry a precizat și că vor lua măsuri legale.

Ducesa de Sussex a făcut o plângere împotriva ziarului Mail on Sunday pentru că a publicat fără aprobare, o scrisoare privată scrisă de Meghan către tatăl ei.

”Există un cost uman legat de această propagandă, mai ales că e falsă și malițioasă și nu vă pot descrie cât de dureros e pentru noi. Am fost un martor tăcut al suferinței lui Meghan, prea mult timp. Să stau deoparte și să nu fac nimic, ar fi contrar principiilor mele.

Cea mai mare frică a mea e că istoria se va repeta. Mi-am pierdut mama și acum văd cum soția mea devine victima acelorași forțe,” a declarat Harry.

Într-un documentar din 2017, Prințul Harry îi învinovățește pe paparazzi pentru moartea mamei sale, Prințesa Diana, acum 22 de ani, într-un accident de mașinăm la Paris.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel