sâmbătă, octombrie 31, 2020

Prințul Harry a făcut declarații referitoare la modul în care presa tabloidă, din Marea Britania, o tratează pe soția sa, Meghan Markle. 

Ducele de Sussex a emis un comunicat de presă în care condamnă tabloidele că au pornit o campanie de denigrare împotriva lui Meghan Markle care a escaladat în ultimul an, în timp ce Ducesa era ănsărcinată și după nașterea lui Archie. Harry a precizat și că vor lua măsuri legale.

Citește și:

Ducesa de Sussex a făcut o plângere împotriva ziarului Mail on Sunday pentru că a publicat fără aprobare, o scrisoare privată scrisă de Meghan către tatăl ei.

”Există un cost uman legat de această propagandă, mai ales că e falsă și malițioasă și nu vă pot descrie cât de dureros e pentru noi. Am fost un martor tăcut al suferinței lui Meghan, prea mult timp. Să stau deoparte și să nu fac nimic, ar fi contrar principiilor mele.

Citește și:

Cea mai mare frică a mea e că istoria se va repeta. Mi-am pierdut mama și acum văd cum soția mea devine victima acelorași forțe,” a declarat Harry.

Într-un documentar din 2017, Prințul Harry îi învinovățește pe paparazzi pentru moartea mamei sale, Prințesa Diana, acum 22 de ani, într-un accident de mașinăm la Paris.

 

Parteneri--