marți, iunie 6, 2023

Prințul Harry și Meghan Markle au dat publicității un comunicat în care spun că ei și mama ducesei, Doria Ragland, au fost „implicați într-o urmărire aproape catastrofală cu mașina de către un grup de paparazzi extrem de agresivi” după ce au participat aseară la un eveniment în New York.

Prințul Harry și Meghan Markle au dat o declarație în care spun că ei și Doria au fost implicați într-o „urmărire de mașină aproape catastrofală” în New York, noaptea trecută.

Te-ar mai interesa: Medic: ‘Motivul sumbru pentru care nu trebui...

Potrivit Mirror, cuplul a fost văzut la primul lor eveniment public de la încoronarea regelui, Meghan participând la gala de 50 de ani a Fundației Ms Foundation for Women, alături de Harry și de mama lui Meghan, Doria Ragland.

Se înțelege că Harry și Meghan cred că urmărirea ar fi putut fi fatală, deoarece a implicat șase vehicule înnegrite, cu persoane neidentificate care conduceau imprudent și puneau în pericol convoiul și pe toți cei din jur.

Un purtător de cuvânt al ducelui și ducesei a declarat „Noaptea trecută, ducele și ducesa de Sussex și doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire de mașină aproape catastrofală din partea unui cerc de paparazzi extrem de agresivi.

Te-ar mai interesa: Secrete de slăbit în funcție de vârstă. Ce regim a...

„Această urmărire necruțătoare, care a durat peste două ore, a dus la multiple cvasi-coliziuni în care au fost implicați alți șoferi de pe șosea, pietoni și doi ofițeri NYPD (Departamentul de Poliție din New York).


Prințul Harry și Meghan Markle, la un pas de tragedie

„În timp ce a fi o figură publică vine cu un anumit nivel de interes din partea publicului, acest lucru nu ar trebui să vină niciodată cu prețul siguranței cuiva.

Te-ar mai interesa: Superalimentul care ajută la curățarea ficatului ș...

„Difuzarea acestor imagini, având în vedere modalitățile prin care au fost obținute, încurajează o practică extrem de intruzivă și periculoasă pentru toți cei implicați.”

Un purtător de cuvânt al poliției newyorkeze a declarat că nu a fost raportat niciun incident.

Cuplul spune că acceptă un nivel sporit de atenție atunci când se află la evenimente publice, se înțelege, iar în acest caz au ieșit și au intrat în public în local, permițând fotografilor să facă poze.

Te-ar mai interesa: Predicție înfricoșătoare. Baba Vanga: Anul în care...

Cuplul spune că familia era cazată la o reședință privată și nu a vrut să compromită securitatea casei prietenului lor, se înțelege.

Se spune că printre încălcările rutiere se numără conducerea pe trotuar și la semaforul roșu, mersul cu spatele pe o stradă cu sens unic, blocarea ilegală a unui vehicul în mișcare și conducerea în timp ce fotografiau și vorbeau la telefon.

În plus, se mai spune că, deși cei implicați au fost confruntați de polițiști în uniformă de mai multe ori, aceștia au continuat urmărirea și că există imagini filmate de camerele de securitate, împreună cu alte dovezi care să susțină aceste acuzații, scrie sursa.

Te-ar mai interesa: O femeie a așteptat un an pentru a fi diagnosticat...

Acest lucru vine după ce Meghan, în vârstă de 41 de ani, a primit premiul Women of Vision Award al Fundației Ms, care recunoaște „susținerea globală pentru împuternicirea și apărarea femeilor și fetelor”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private